Racunalnik!
Te dni smo podarili laptop 70 letnici in vam povem, da je od srece imela solze v oceh.
Ali pa kak fensi mobitel.
Zdenka
Racunalnik!
Te dni smo podarili laptop 70 letnici in vam povem, da je od srece imela solze v oceh.
Ali pa kak fensi mobitel.
Zdenka
Za mobitel se je pa fajn prej pozanimat, če bi ga imela. Da se ne zgodi kot meni, ker sem kupila mami za 70.let mobitel primeren za starejše, pa se že 2 leti ubada z njim, ker ga ne zna uporabljati. Sama ima sebe sicer za zelo pametno in razgledano,ampak telefon je njej ( in posledično vsem nam ) za samo jezo in mi je tisočkrat žal za neprimerno darilo-pa je bilo dobro mišljeno. Včasih naše najboljše ni dovolj dobro?!
tatjana66tatjana, pa še kdo: telefon je naprava za telofoniranje ( po definiciji ) in, nekdo, ki ima 60 let ali več to tako tudi razume, imenitno se mu zdi edino še, če je še zravn ura s velikimi številkami in čisto nič več. Uni, ki imajo manj let, gledajo predvsem vse ostalo in mislijo, da so vsi taki. Pa še nekaj je: telefon se marsikomu ( konec koncev tudi meni ), zdi kot sredstvo kontrole, češ, sedaj ga(jo ) lahko zmeraj pokličem ). Čisto zares, sem " vlekel " na ušesa, ko en fant punco nagovarja, da bi nekam šla ( se mi zdi na eno proslavo ) pa bi ona zamudila domov, pa mu ona odvrne: ne, si ne upam zamujat, mami mi grozi, da mi bo nabavila mobitel ( resda je zgodba od pred enih deset let ).
@zdenkica: nekdo pri teh letih hitro ima solzne oči, gane ga že pozornost.....
ežojOziroma, kot je rekel Dustin Hoffman: Človek v mojih letih se joče že ob branju telefonskega imenika......
Vendelina jr.Pri nas pa se skupinica prijateljev vedno združi s sredstvi za darilo in podarimo kaj večjega, glede na želje.
če pa ni želja, pa zakupimo kakšen apartma za počitnice (Slovenija ima veliko tovrstne ponudbe); seveda pa prej preverimo pri najbližjih od slavljenca, kje, kdaj, kam ...
mogoče pomaga?
S.R.
sr
Huda_oberica, tale je pa huda ![]()
Dobrodošla med nami in kar tako naprej - dobre volje ni nikoli preveč ![]()
Pozdravček
VranaKakšen enodnevni izlet.....plača eden, potujeta 2 :)
So zelo ugodni ti izleti.
![]()
Kaj podariti za rojstni dan ženski za 64let?
Koliko odšteti za darilo?
lannSprašujem za svojo mamo,pravi da nič ne rabi in da ima vse.
lannKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom