Verovnika,mislila sem tistega na peki papirju,ki je zvit v rolco.Se opravičujem za napačen zapis![]()

Azijska solata s kozicami
Verovnika,mislila sem tistega na peki papirju,ki je zvit v rolco.Se opravičujem za napačen zapis![]()
Kriznana, takoj si me prepričala, hvala. Ga imam vedno v hladilniku. Bom poskusila še s kuhanjem v vodi, ne samo s pečenjem.
Se beremo!
![]()
![]()
![]()
Jaz zmeraj delam štruklje iz listnatega testa (maslenega), takega, ki je zvit skupaj s papirjem v rolco. Imamo ga zmeraj v hladilniku za zavitke ali štruklje, če se zadnjo miuto spomnimo, da bomo kaj takega jedli. Namažem, zvijem in zavijem v prozorno folijo in nato še v alu folijo. Zvitek fino prešpikam, drugače pride presuho. Včasih sem jih kuhala v krpi, potem sem pa enkrat o tem prebrala in sedaj jih delam tako
. Za zavitek še napravim vlečeno testo, ali ga napravim iz kupljenega vlečenega testa (listov), štruklji pa so domačim bolj všeč iz listnatega (maslenega) testa.
Naredila štruklje iz listnatega testa (iz Hofra), nadevala s skuto z jajcem in posula z mletimi orehi. Skuhala sem jih v krpi. Super dobi in rahli! Spet ena stvar, ki mi po novem ne bo jemala nepotrebnega časa pri kuhi. SUPER!
Priporočam vsem tistim, ki morajo imeti skuhano kosilo v pol ure!
Se beremo!
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Vitlof s sirom