Vesele praznike in srečno novo leto

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

tema odprta - 20. dec 2003 22:01 | ogledi: 4.058 | odgovori: 15

En lep praznični pozdrav vsem obiskovalcem Kulinarične Slovenije

Še eno leto je za nami. Ko pogledamo nazaj se za trenutek zamislimo. Je bilo leto dobro ali slabo? Smo bili dobrega ali slabega zdravja? Je bilo leto ločitve, leto poroke ali leto stabilnosti v zakonu? Verjetno za vsakega med vami drugače in v marsičem vsakega malo.

Za Kulinarično Slovenijo je bilo leto 2003 prelomno, saj smo uvedli Plus paket, plačljivo storitev. Verjetno veste, da ni prav veliko spletnih strani v Sloveniji, ki so plačljive. Pravzaprav tudi Kulinarika ni, le nekatere storitve, ki nudijo udobje pri delu, so plačljive. Pa vseeno... Težko je odpreti denarnico, ki je marsikdaj bolj prazna kot polna in nameniti tolarje v razvoj spletne strani. Saj spletne strani so vendar vse zastonj.

Žal tudi za spletnimi stranmi stojimo le ljudje, ki plačujemo davke in potrebujemo tolarje za vsakodnevno življenje in nadaljnji razvoj teh strani. V Kulinarično Slovenijo smo vložili veliko. In v letu 2003 ste mnogi med vami dokazali, da cenite spletno stran, ki se razvija in živi. Če pogledamo resnici v oči, vemo, da bo kmalu tudi splet postal enakovreden drugim medijem. Tudi po plačljivosti. Entuziazem daje krila, toda človek se ščasoma izčrpa.

Zato se zahvaljujemo vsem, ki ste se naročili na Plus paket v letošnjem letu in tudi vsem, ki o tem še razmišljate. Veseli smo, da je pot, ki smo si jo začrtali, prava, kar nam dokazujete tudi vsi vi, ki radi obiskujete naše strani.

Leto 2003 je bilo za nas uspešno leto. Vsak mesec nas obišče več ljudi, pisma zahvale nam pošiljajo tudi naši zdomci po svetu, ki jim Kulinarika nudi stik z domovino. In vsi tujci, ki bi radi naredili "potico". Ne moremo jih prešteti.

Vedno več vas je tudi takšnih, ki svoje bogato znanje delite z drugimi in tudi dragocene recepte svojih mam, babic ali pa kar svoje mojstrovine, v našo bazo receptov.

Zato smo veseli, da prav ob novem letu uvajamo KROFE, ki jih bodo prejemali pisci receptov in ocen lokalov (ščasoma pa še česa). Nikar se ne bojte, da smo pozabili na vse tiste, ki ste recepte pošiljali tekom letošnjega leta. Za vse recepte boste dobili ustrezno število krofov, ki jih boste lahko zamenjali v naročnino na Plus paket. V primeru, da še niste prispevali dovolj receptov, se nič ne bojte. Krofov ne jemo, jih le zbiramo. Počakali vas bodo do tedaj, ko jih boste imeli dovolj za uporabo. In tudi če ste že naročnik Plus paketa, naj vas to ne skrbi, boste imeli pa naročnino eno leto dlje.

V letošnjem letu smo z zadovoljstvom nadgradili sistem voščilnic, ki jih je že preko trideset. Novi sistem omogoča enostavno dodajanje voščilnic, kot tudi predogled, enostavno izbiro, podvajanje že oddanih voščilnic, njihovo vodenje iz beležke in še kaj. Tehnično gre gotovo za enega bolj naprednih sistemov pošiljanja voščilnic. In to brez reklam!

Tudi naročanje Plus paketa se je spremenilo. Iz storitve, ki je bila vezana na vaše članstvo, smo naredili storitev, ki jo lahko podarite ali si jo sami vključite kadarkoli želite.

Leta 2003 ste vsi postali anonimni. Kar pomeni, da nihče več ne vidi vašega imena ali elektronskega naslova. Istočasno smo uknili anonimno članstvo, ker želimo imeti le resne člane, takšne, ki se upajo podpisati in nam povedati, kdo so.

Spremembe je doživel tudi strežnik, saj je stari računalnik izdihnil nekaj dni prezgodaj, kar je povzročilo motnje v delovanju Kulinarike konec novembra.

Ampak vse smo srečno preživeli...

Vaš čas je dragocen... Naše leto je bilo uspešno. Upamo, da tudi vaše. In upamo, da se tudi v prihodnjem letu še velikokrat srečamo na teh straneh. V našem virtualnem svetu. Polnem sladkih dobrot, ki jih dekleta in žene, fantje in možje potem tako zvesto pripravite za večerjo ali kosilo. Svetu, ki ste ga pomagali ustvariti.

Pozdravljamo vseh 70.000 obiskovalcev, ki nas obiskujejo vsak mesec. Ne glede na to ali prispevate, berete, sodelujete, ste naročnik ali niste, ste takšni ali drugačni, vse vas imamo radi!

SREČE in ZDRAVJA v 2004, ostale stvari bodo prišle potem same po sebi...

Ekipa Kulinarične Slovenije

Jernej z valjarjem, mojster torte in pic

Bojan s čopičem, mojster Kitajske hrane

Marinka s kuhalnico, mojstrica vsega kar diši

Damjana z mikrofonom, mojstrica palačink

Vid s članki, mojster kanapejev

Fani  

član od: 18.7.2002

sporočila: 371

22. dec 2003 10:32

Vesele praznike tudi vam. In seveda krasno, zadovoljno, uspešno novo leto - če niti ne štejemo tega, da bodo od tega padle zajetne drobtine tudi na našo virtualno mizo. Za preteklo leto vse pohvale, vse bolj sem zadovoljna s Kulinariko. Predvsem to, da ni vsiljiva, lahko se angažiraš vsak dan, lahko jo za kakšen mesec odložiš, pa te vse označeno lepo počaka. Cenim sporočila, članke, dve vrsti zvezdic, komuniciranje samo preko uporabniškega imena, sistematičnost, urejenost in natančnost. Ekipa Kulinarične Slovenije, hvala in srečno. Fani

SpringFlower  

član od: 19.11.2003

sporočila: 35

22. dec 2003 11:16

Kapo dol, mojstrom virtualne kuharije, za katere ne dvomim, da v praksi ustvarjajo odlične pice, chopsui-je, piškotke, palačinke in kanapejčke. Zame (oz. na naju...) je bilo to leto večkrat čas odrekanja, ko pa se preseliva v svojo hiško, s čisto novo kuhinjo se bom pa naročila na vse tiste pisane smeškote in ostale ugodnosti, začela zbirati krofke in z veseljem podprla nadaljni razvoj tegale našega "malega" kuharskega mesta, do takrat pa hvala, ker sem vseeno lahko njegov del. Ne bom odkrivala amerike, VESELE PRAZNIKE in KVALITETNO LETO 2004 vam želim vsem Vesna

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

23. dec 2003 8:18

SREČNO, USPEŠNO, ZDRAVO, VESELO Z LJUBEZNIJO ZAČINJENO NOVO LETO ŽELIM VSEM SKUPAJ. Nataša Sporočilo je spremenil(a) Nataska dne 23. dec 2003 08:19:50

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1687

23. dec 2003 14:13

Na svetu sem, da gledam sonce. Na svetu sem, da grem za soncem. Na svetu sem, da sam sem sonce, in da s sveta odganjam sence. Tone Pavček Srečno in zdravi prihajajoče leto želim... LP Saša Sporočilo je spremenil(a) Venturini dne 23. dec 2003 14:15:36

terezija  

član od: 26.5.2003

sporočila: 931

24. dec 2003 13:42

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO, ZDRAVO PREDVSEM PA SLADKO IN OKUSNO V NOVEM LETU VSEM USTVARJALCEM IN OBISKOVALCEM KULINARIKE. zinka

Dada  

član od: 13.10.2003

sporočila: 165

25. dec 2003 22:36

Čas je prepočasen za tiste, ki čakajo, prehiter za tiste, ki se bojijo, predolg za tiste, ki žalujejo, prekratek za tiste, ki se veselijo. Toda za tiste, ki ljubijo, čas ne obstaja... (Henry yan Dyke) SREČNO 2004! Darja Jensterle Sporočilo je spremenil(a) Darja Jensterle dne 25. dec 2003 22:36:34

Golob  

član od: 16.11.2001

sporočila: 43

26. dec 2003 10:08

Novoletne želje - skrite so sanje, novoletne želje - majhne so tajne, naj postanejo hrepenenje in smeh, sreča naj najde pot prav do vseh. Vesele praznike in srečno 2004! Helena

prekmurka  

član od: 24.10.2001

sporočila: 672

26. dec 2003 18:22

NOVO LETO je neznanec, lepo ga bo spoznati , mu zaupati . Pa vendar ne preveč pričakovati . SREČNO Marta

PACKA  

član od: 23.9.2003

sporočila: 344

30. dec 2003 21:59

Naj vsaka snežinka, ki pade z neba, vsak žarek, ki s soncem zaspi, v novem letu izpolni obilo želja, iz srca odžene skrbi... SREČNO 2004 PACKA

kristy  

član od: 18.6.2002

sporočila: 704

31. dec 2003 8:18

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, v sebi do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova. (Tone Pavček) VSE NAJ,NAJ.. Tina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti