Vrsar- hotel funtana- all inclusive

Vesna555  

član od: 19.1.2012

sporočila: 56

19. jan 2012 3:04

o jezus, marija in jožef skup....k tole za seboj berem mi je kar slabo, tolk enih napak....prehitro tipkam :)

Vesna555

pirnica  

član od: 21.3.2011

sporočila: 689

19. jan 2012 9:04

Vesna555, lahko se vrneš v svoj post in popraviš. (Glede na to, da si nova, pa morda tega ne veš.)

pirnica

lenika83  

član od: 27.9.2010

sporočila: 22

19. jan 2012 11:53

Vesna555 vidiš kako smo različni  Meni se zdi, da niti dva človeka nimata istega mnenja o nekem dopustniškem kraju. Očitno ima vsak res zelo različna pričakovanja o tem, kaj bi mu naj dopust nudil. Ti si ful navdušena, jaz pa več v življenju ne grem tja. Kot da sploh ne piševa o istem kraju

lenika83

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4526

19. jan 2012 14:22

Meni je pa zanimivo, da se je Vesna555 prijavila prav za to napisat 

lp

mzm

vida70  

član od: 13.9.2005

sporočila: 461

19. jan 2012 20:41

 Mišzmoke, jaz pa v tem ne vidim nič spornega. Saj nikjer ne piše, da moraš naprej recept objavit, da potem lahko začneš sodelovat v forumu. Nekje  pač moraš začet.

 

Se pa z Vesno ne bi strinjala, da je malkrat slabo vreme. Zadnja leta je Istra kar precej na udaru kar se slabega vremena tiče in nas je tudi že po več dni skup pralo. Pa smo bili v različnih obdobjih poletja.

vida70

***amy***  

član od: 24.1.2008

sporočila: 289

19. jan 2012 21:09

čoko je napisal/a:

Tole je tudi malo iz teme, ampak vseeno- kje na hrvaški obali se da kampirat s prikolico čisto blizu plaže, pa da je prikolica v senci, plaža blizu, higienske razmere v kampu pa dobre?



čoko

 

Kanegra. Od slovenske Lucije par kilometrov preko meje, pa še par kilometrov naprej. Je na voljo klasični pa tudi nudistični predel, ki sta sicer ločena. Super stvar, blizu, na izredno visokem nivoju. Pa dosti družin je vsako leto tam.

Mi imamo sicer vikend na slovenski obali, ker pa plaža pri nas ni prav lepa, smo se na plavanje skoraj dnevno vozili tja, kar se tudi da, le da je pa treba plačat vstopnino. Morje je izredno čisto, trave ni skoraj nič, plaža je sicer kamnita, ampak nikjer ni betona, vse je naravno, lepo, čisto, urejeno. In dosti školjk. Pa kar daleč v morje sega plitvina, podlaga je pa lepo, zglajeno kamenje, ne spolzko.

Enkratno.

***amy***

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

19. jan 2012 22:24

čoko, prostore za kamp prikolice blizu obale imaš v vsakem kampu, samo pravi čas se moraš tja podat, da si zagotoviš prostor, ki ga želiš.

Sama s kampiranjem sicer nimam izkušenj, slišim pa to od prijateljev, ki že 20 in več let kampirajo. In gredo vedno ob določenem času, da zasedejo primerno mesto, v prvi vrsti, čim bližje obali. Kamorkoli boste šli, bo po moje treba tako ravnati, ker če se boste sredi sezone pripeljali v kamp in hoteli imeti proszor tik ob morju - ne vem, če bo šlo. Razen v kakšnem majhnem, zasebnem kampu, v kakšnem majhnem mestecu, kot jih je veliko, če se po stari cesti pelješ od Novega Vinodolskega proti jugu, po stari cesti ... samo za take avanture na slepo verjetno niste, zato bo treba za računalnikm sedet in lokacije iskat, pa kombinirat s tem, kaj ti bo kdo povedal.

 

 

mamamia

Vesna555  

član od: 19.1.2012

sporočila: 56

20. jan 2012 0:01

pirnica je napisal/a:

Vesna555, lahko se vrneš v svoj post in popraviš. (Glede na to, da si nova, pa morda tega ne veš.)



pirnica

 

Oh, hvala, res nisem vedela...:)

Vesna555

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

20. jan 2012 3:19

Po mojih kamperskih izkušnjah "prvo bojno linijo" - to je tisto, po čemer sprašuje Čoko - v ogromno kampih zasedejo stalni pavšalisti (to so tisti, ki plačajo pavšal za več mesecev za kampirno mesto za prikolico in si mesto rezervirajo že leto prej).
Veliko več možnosti za kampiranje tik ob obali je s šotorom, saj moraš računati na to, da je za prikolico potreben raven teren sploh pa primeren dostop, kar pa je v kampih v glavnem prostorsko omejeno. Srednje velik ali dva manjša šotorčka pa se da stisniti v kak vmesni prostor.
Vsekakor ti svetujem, da začneš rezervacije planirati že sedaj, saj so prostori, kot si ga želiš, seveda najbolj "na udaru", kar se povpraševanja tiče.
Ko je Vrsar že v naslovu teme - prav v Vrsarju in okolici je veliko zelo "u nulo" urejenih kampov (to se seveda pozna tudi pri ceni, ki je bistveno višja kot v kakih manjših dalmatinskih kampičih). Pobrskaj malo po spletu, večina kampov ima objavljen tudi "zemljevid" oz. razpored parcel, označene vse ostale stvari, kot so kopalnice, trgovina ..., oddaljenost od bližnjih naselij in podobno, kar ti bo olajšalo izbiro oz. se boš lažje odločala za posamezen kamp glede na svoje potrebe in želje.

Nekaj Vrsarskih kampov poznam iz sprehodov po obali (v glavnem zimskih, ko so kampi prazni) vse od Vrsarja do Limskega kanala. Mest za prikolice/šotore tik ob obali je veliko, bi pa rekla, da je v sezoni vse polno do zadnjega kotička.

Pa srečno in lep, sproščen dopust

Malo pobrskaj po tej strani:
http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=54

Mojca

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

20. jan 2012 11:21

Hvala vsem za odgovore! Pri nas ni problem, da se ne bi pravočasno "zagrebli", ampak ravno to, kar je napisala MamaF... Lani smo si nagledali 2 prostorčka, poleti je bilo kao prezgodaj za rezervacijo, prvi teden januarja so nam pa odgovorili, da je že zasedeno...

 

Ker smo probali že 2x dopust s prikolico na soncu, vem, kako je to in na tak način raje ne grem več nikamor, si pred hišo postavim bazen, pa bo boljše. Ampak otroka sta pa čisto navdušena nad kampiranjem in bi rada našla nekaj, da bo dopust za vse...

 

Z idejami ste me zasuli, ni vrag, da nečesa ne najdemo!

čoko

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecNikita
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti