Podražitve v merkatorju!!

nejčica  

član od: 6.1.2010

sporočila: 174

17. dec 2011 23:46

Prejšni teden je bilo v akciji 3 agete kupiš 4zastonj.Jaz vedno kupujem po sistemu akcijskih izdelkov.Pri nas imamo izoblikovan sasortima izdelkov ,ki jih kupujemo.Testenine barila,olje zvezda .margarina rama,mercatorjevi jogurti,čokolino.delikatesna plečka,mercatorjev sir edamec,lenor parfumel,...Stvari,ki se kupijo lahko na zalogo jih kupim takrat ,ko so v akcij.i vedno kupujem v torek,ko imam še 10 procentni popust.Vsake pol leta pa še koristim pike.Takrat ,ko gremo na morje in pred božičem.Vsake pol leta naberemo za 250 e pik.S tem naj omenim ,da smo tudi belo tehniko kupovali v mercatorju, na dopust gremo preko m holidaj,...Jaz sem z njihovo ponudbo, postrežbo, kvaliteto zelo zadovolnja.Ne rečem ,da kdaj ne grem v kako drugo trgovino ampak glavnino nakupov pa opravim tam.Zame je mercator  odličen.Kar se pa tiče podražitev pa tega nisem občutila.Draži se pa danes vse po vrsti tako da se bo verjetno tudi hrana,ja kaj čmo kot bi reku kolega želeli smo kap... pa  ga imamo.

nejčica

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2739

18. dec 2011 8:03

sigurno si jih obcutila, samo opazila jih nisi. Vecine tudi jaz ne, razen za par izdelkov (za ene samo zato, ker je na polici se vedno stara cena). Npr. pasteta (PP) se je podrazila za 50%, maslo za 10%, radenska za 5%. procenti so samo priblizni, da me ne bo kdo vlekel za jezik

Tudi jaz imam svoj priljubljen izbor izdelkov, za nekatere se mi splaca pregledat akcije (sploh praski in cistila), in jih kupujem tam kjer so cenejse (velikih zalog nimam kam dat). Cene nekaterih izdelkov (neakcijske) se med trgovinami tudi mocno razlikujejo. Zato jaz ze dolgo nisem zvesta eni sami trgovini.

LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

18. dec 2011 9:26

Naključje ali ne, tale debata o dragem Mercatorju sovpada s postavitvijo velikanskega panoja na bloku nasproti Mercatorjevega centra v Šiški.  Na njem z debelimi črkami piše nekaj okrog PREPLAČANIH NAKUPOV in SE VIDIMO V LIDLU.

Zame osebno je to zelo nizek udarec, nevreden Lidla.  V politiki se je to že izkazalo za polom, lahko da se bo tukaj tudi. Avtomatsko pomislim, da jim mora iti precej za nohte, da se lotijo takega reklamiranja.

Cila

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

18. dec 2011 10:05

Cila,

to je Lidlova stalna reklamna praksa, podoben pano je kar nekaj časa stal (mogoče pa tudi še stoji) pred enim od Hoferjev v okolici Maribora in zanesljivo tudi še kje drugje. Nizki udarci ali ne, tako pač je s svobodo - trgovci svobodno oblikujejo cene, kupci svobodno kupujejo tam, kjer mislijo, da je zanje najbolje (tako, kot velja tudi za volilce). Moraš imeti pa resnično precej časa, da preštudiraš vse ponudbe in ugotoviš, kje so nakupi zate res najbolj ugodni. Cene rastejo bolj ali manj povsod, bolj ali manj skrito, ampak v denarnicah se še kako poznajo, medtem ko večina Slovencev take spremembe na plačilnih listkih išče zaman, prej v gredo v drugo smer.

Pri Mercatorju kupujem, ker ima pač prodajalno v sosednjem bloku in bi tam kupovala tudi, če bi bil kdor koli drug. Nekajkrat na leto se odpravim k Hoferju, tedenske nakupe pa opravljam kakor kdaj, nimam stalnega trgovca. Prej sem vedno hodila v Mercator center v Šiški, ampak odkar so ga prenovili, me tja zlepa več ne spravijo. Nasploh opažam tako pri Mercatorju kot pri Intersparu, da se ponudba ob vztrajno rastočih cenah vztrajno krči, kar me pravzaprav moti še bolj. Sploh zato, ker nam razlagajo, kako je to v naše dobro, saj so cene lahko tako še bolj ugodne itd itd itd - pa to sploh ni res. Če nam že pulijo denar - vsaj za norca nas ni treba imeti. Pa to sploh ne velja samo za Mercator.

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti