Prodam kuhalno ploščo in radio

Barbi5  

član od: 12.8.2009

sporočila: 33

tema odprta - 30. jun 2011 15:25 | ogledi: 7.813 | odgovori: 1

Poštnino obeh stvari krijem jaz; možna menjava (oblačila, kozmetika...). Cene po dogovoru!!

 

Prodam le enkrat preiskušeno kuhalno ploščo znamke First. Kupljena nedavno nazaj v Big Bangu za 40 EUR. Pošljem po pošti, poštnino krijem jaz.

 

Prodam še neuporabljen radio Philips s CD predvajalnikom. Bil kupljen lani, vendar ga nismo uporabljali... Primeren je tudi za starejše osebe, saj so tipke zelo velike in display ima velike številke. Lastnosti: FM/AM radijski sprejemnik, CD enota, kasetofon, Dynamic Bass Boost, možnost baterijskega napajanja,...
Redna cena je 40 EUR, poštnino v celoti krijem jaz!

Barbi5

Barbi5  

član od: 12.8.2009

sporočila: 33

10. jul 2011 11:42

Kuhalna plošča prodana.

 

Prodam novo roleto, kupljeno pred kratkim, vendar smo potem ugotovili, da nam ne pride prav. Roleta je iz bambusa, širina je 60 cm, višina je 170 cm. Poštnino krijem jaz. Cena samo za kritje poštnine = 5 EUR.

 

Prodam NOV kozarček rjavih morskih alg. So neodprte, uporabne do 11.11.2012. V kozarčku je 60 komadov kapsul (za 1 mesec).  Kupila sem jih preveč in jih ne bom več jemala. Pošljem po pošti, cena je primerna, prodam za 20 EUR, drugače stanejo 30 EUR. Poštnino krijem jaz. "Kapsule grandule Divinitá, na področju zdravstva predstavljajo dragocen prehrambeni vložek, njihova uporaba v omenjenih obdobjih in večjih količinah pa nadzorovan prehrambeni dodatek k terapevtskemim posegom."

 

LP

 

Barbi5

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti