Izkušnje s kuhinjskim robotom ronic
V sparu imajo kar ugodno ceno kuhinjskega robota First. Zanima me, če ga kdo ima, kako je zadovoljen z njim in če se dajo dokupit še ostali pripomočki. Ta ima namreč samo tri nastavke. Za stepanje in gnetenje. Pa tudi znamka mi je čisto neznana.
Ivika
Tudi jaz moram kupiti nekaj za mešanje testa.
Pred pol ure mi je namreč crknil ročni mikser.
Med gnetenjem testa za pizzo. Že leta uporabljam mikser tudi za mešanje kvašenega testa, saj zato so pa zraven metlice za gnetenje, kajne? Kaj naj kupim, če sem finančno omejena? Potrebujem pa nekaj za mešanje biskvitnega testa, za kvašeno testo, smetano, sneg... Sicer imam multipraktik, ki ga bolj uporabljam v druge namene, testo samo kadar delam kašo ali testo za rezance.
IVIKA...Kakšen je ta "first"? In koliko stane?
Lp, G
GabiMalo delam čistko. Nastavkov za Ronic: sokovnik, ožemalnik, nastavek za stepanje, rezanje, ribanje redko ali nikoli ne uporabljam. Če bi morda komu prišli prav, jih z veseljem odstopim. Naj mi piše na ZP.
trac| trac je napisal/a: |
Malo delam čistko. Nastavkov za Ronic: sokovnik, ožemalnik, nastavek za stepanje, rezanje, ribanje redko ali nikoli ne uporabljam. Če bi morda komu prišli prav, jih z veseljem odstopim. Naj mi piše na ZP.
|
POZDRAVLJENI
MENI BI PRIŠLI NASTAVKI PRAV IMAM ZLOMLJENE,
MOJ MAIL ALENKA.BOHINC@AMIS.NET
MOJ MOBI 051 232 921
Prosim če mi lahko sporočite vaš mobi
Alenka Bohinc
| trac je napisal/a: |
Malo delam čistko. Nastavkov za Ronic: sokovnik, ožemalnik, nastavek za stepanje, rezanje, ribanje redko ali nikoli ne uporabljam. Če bi morda komu prišli prav, jih z veseljem odstopim. Naj mi piše na ZP.
|
Zainteresirana sem za vaše nastavke: alenka.bohinc@amis.net, mobi 051 232921. Prosim za kontakt
Alenka BohincGlede na to, da si nova, pa mogoče tudi trac ne visi vsak dan tu gori, bo še najlažje, če ji napišeš zs, to je tista kuverta zraven imena zgoraj levo nad sporočilom (v rubriki avtor). Pač tudi zaradi tega, ker je ona navedla, da naj se ji piše na ZS.
Čeprav vseeno ne vem, zakaj si dvakrat napisala praktično isto. Mogoče jih je v tem času že oddala.
Ne vem, ampak sama cenim svojo privatnost in svoje številke ne pišem kar tako po spletu, niti ni objavljena v imeniku, še za raznorazne potrebe raziskav, nagradnih iger... imam ekstra telefonsko številko, pa še se včasih vprašam, kje so me spet kaki vesoljci našli. To ne leti direkt nate, misel se mi je pač utrnila in sem jo želela zapisati.
Loni MakaroniPozdravljeni!
Zanima me če se še kdo srečuje s slabo kvaliteto posode?
Meni je posoda aparata dobesedno razpadla. Konkretno sta se odlomili tački, ki zasidrata posodo na aparat, razpadajo zobje ob zgornjem robu posode, ki zagrabijo pokrov in v delu kjer pokrov ob ročaju posode pritisne na stikalo,... Nasplošno se po vseh robovih vidijo razpoke, odlepil in zlomil se je okrasni trak iz temne plastike na posodi...
Ob tem, da je aparat na splošno zelo malo v uporabi, mogoče 1 x na mesec.
Prodajalec/servis trdi, da nimajo problemov s posodami, razen ene serije iz leta 2006.
Nova stane 50€ (samo posoda, brez pokrova)! Ker se mi to zdi oderuško drago, me pred odločitvijo za nakup nadomestne, zato zanima, če se s podobnim problemom srečuje še kdo.
Vnaprej Hvala za iskrene odgovore.
LP Sergej
sergejom
Sporočilo je spremenil(a) sergejom dne 31. 2015 12:20
Sporočilo je spremenil(a) sergejom dne 31. 2015 12:21
Sporočilo je spremenil(a) sergejom dne 31. 2015 12:21
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Suši z zelenjavnimi polpeti

Vanilijeve rolice