Mi smo ga kupili pred slabim mesecem dni. Rezultat? Najbolje se mi obnese pri pripravi sladoleda. Sokove stiskam vsak dan iz zelenjave in agrumov oz. jabolk. Tukaj se mi večkrat zgodi, da stroj zaropota in se pokrov sam zasuče in se delovanje ustavi. To se mi zgodi predvsem pri rdeči pesi ali korenju. Delam kaj narobe? Testo se mi je ob manjših količinah še kar naredilo, ko pa sem dala pol kg moke-za pico- je dobesedno "ponorel" in vtikač se je začel verjetno smoditi, saj je rahlo porumenel. Testo sem potem malo težko dobila ven, s tem, da se je kvas kar nekako stisnil v kup in ga nikakor ni hotel pregnesti. Testo sem potem pognetla še ročno.
Salame nikakor ne uspem narezati tako tanko, kot je bilo to predstavljeno -tudi na hitrosti 4 ni nič bolje, čeprav dam nastavek za tanjše rezine.
Da o zelju ne govorim-kot da bi imel predstavnik drugačen stroj. Narezano na debelo in nič kaj lepo na pogled.
Sir- zgneten in delno nariban, delno še v koščkih (Jošt), skratka pocast.
Ne vem, kaj naj še naredim, da bo drugačen rezultat. Še naprej se bom trudila okrog njega, saj v končni fazi sploh ni poceni in bi od njega pričakovala boljše rezultate. Sem se pa tudi prijavila na posebno predstavitev, ki jo pripravijo na podlagi zadostnega števila prijav tistih, ki ta aparat že imamo.
Pa še nekaj-to pa je pohvalno, brez težav pomijem vse dele takoj po uporabi, noža pa se po njihovih navodilih edinega ne sme prati v pomivalnem stroju.
Mogoče pa so bili "starejši" aparati boljši?!
Helena, mi mogoče ti znaš pojasniti, kaj delam narobe?
LP
ZIMA