OH bi naj zavzemali 50 in več % glede na tole skripto: http://www.mf.uni-lj.si/dokumenti/0c25dbf8ab6ae je lepo poljudno napisana.
www.mojalbum.com/naredilaana
Tiramisu
OH bi naj zavzemali 50 in več % glede na tole skripto: http://www.mf.uni-lj.si/dokumenti/0c25dbf8ab6ae je lepo poljudno napisana.
www.mojalbum.com/naredilaanaČe kolikor toliko redno migaš, potem način prehranjevanja z nizkim vnosom OH odpade. Tako da sem se sama morala dobesedno naučiti jesti OH. Prazen žakelj ne stoji pokonci, kaj šele, da bi konkretno migal...
Loni Makaroni
250 g sadja na dan je predoziranje??????
Kar se pa citiranja tiče - Mirjan, tudi ti nisi ravno pretirano natančen pri navajanju virov za svoje trditve. Tako da raje ne debatirajmo o tem.
Sonja| limnol je napisal/a: |
250 g sadja na dan je predoziranje??????
|
Pred nekaj dnevi sem kupila jabolka - 4 jabolka so tehtala 1 kilo (ja, res so bila velika). Se pravi, da je eno jabolko na dan preveč? Neeeeeeeeee, to ne bo držalo.
JJMirjan darling,
našteti so grami. Ko sem to seštel bi moral pojest 14 kil zelenade dnevno? Al ti je kaka ničla malo ponagajala, ha?
Ker vidim,da si z Marsa, ne vem kako mate to tam urejeno.
Multivitamin
multivitaminJJ, verjetno si spet čepela za compom pa razmišlala o sprehodih po travnikih z dragim al drago. Kar ni nič narobe. Ena jabka ti ne bo škodla. 20 tud ne, 50 tud ne. Se boš pa blazno hitro naveličala več kot eno al dve pojest.
Multivitamin
multivitamin| multivitamin je napisal/a: |
JJ, verjetno si spet čepela za compom pa razmišlala o sprehodih po travnikih z dragim al drago. Kar ni nič narobe. Ena jabka ti ne bo škodla. 20 tud ne, 50 tud ne. Se boš pa blazno hitro naveličala več kot eno al dve pojest.
|
Hehe
Diplomsko pišem, pa mam kulslo odprt za razvedrilo![]()
Hotela sem samo dati primerjavo, ker je Mirjan napisal, da je 250g sadja na dan predoziranje. Pa sem prevedla v nekaj konkretnega za lažjo predstavo
Jabolka so res bolj dolgočasna, se strinjam.
![]()
Ni bolj dolgčasnega opravila od glodanja jabolk in korenčka. Sprehod je fajn. V dvoje še bolj. Kaj pa boš diplamerala, če ni vesolska tajna?
Multivitamin
multivitaminSkrenil s teme, čist![]()
Vesoljska tajna je, točno![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Hot dog v listnatem testu