21. mar 2011 22:42
pratror/ror (pečica), pratfon (pekač), ajeršpajz, pisker, glaž, nudlborger (valjar), klobuh (česen), žnidloh (drobnjak), prežilka (bazilika), krajtlih (začimba, zelišče), župa, kartoške (krompir) s0ncek*
21. mar 2011 22:42
pratror/ror (pečica), pratfon (pekač), ajeršpajz, pisker, glaž, nudlborger (valjar), klobuh (česen), žnidloh (drobnjak), prežilka (bazilika), krajtlih (začimba, zelišče), župa, kartoške (krompir) s0ncek*
21. mar 2011 23:09
| japaja je napisal/a: |
Kako se je pa jajčnemu likerju reklo? Sem pozabila.
|
A je ajerliker?
lp
mzm
21. mar 2011 23:44
Mi rečemo ajerkonjak ![]()
lp
cervus
22. mar 2011 0:00
Super tema, tineja
22. mar 2011 0:56
| elaphus je napisal/a: |
Mi rečemo ajerkonjak lp
|
Jaa, točno, mi ni dalo miru, sem prišla popravit, da lahko zaspim, pa si že ti ![]()
lp
mzm
22. mar 2011 2:22
| japaja je napisal/a: |
Ejej, NaturensGalleri, ker je cel svet ena sama kuhna KVAK Če imaš ŠMORN, da un ponk ni v VASERVAGI, moraš s ŠPOHTLNOM klobase s tal pobirat, jih s ŠNIRNCI zvezat in s HOZENTREGARJI pritrdit na ŠAJTRGO, odpeljat v RAUFKAMRO in tko visok kot na KANDELABR obesit...drgač maš še dodaten ŠMORN, mačke pa totalno VASERVAGO |
22. mar 2011 7:40
V kuhinji moraš delat z ANDOHTJO, tudi če jedci niso preveč AKLIH. Včasih so kupovali FIRKELC CUKRA, za LUKSUZ celo BIRFEL CUKER in KANGL CUKER. pirnica
22. mar 2011 7:49
| NaturensGalleri je napisal/a: |
|
|
Pri nas je škundra pletena košara. Je velika tale naša Slovenija.
Loni Makaronineznan uporabnik
22. mar 2011 10:15
In če hočeš, da bo jed žmohtna, je treba vso žvarovno stran porezat ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Mandljevi piškoti