Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo
Veš kaj sem jaz zadnjič naredo in je blo za tri dni. Kupo sem nekje poceni dve 750 g vrečke zmržnene zelenave za minešto. Pol sem na olivnem olju prepražo dva srebrnjaka,5 strokov česna,vsipal not ono vso zelenjavo, zalil pa pol ure to kuhal. No,dodal sem eno 25 dkg prekajene svinske ribice tak na rezine. Pol sem pa vsipal not na koncu še 2 lončka kisle smetane. Poleg kos kruha. Meni in sojedcem je zlo teknilo. To smo pol tri dni za večerjo jedli. Sem kr na balkonu hranil. Se ni nič pokvarlo al,da bi blo kaj narobe s segrevanjem pol, ker je bla smetana not.
Multivitamin
multivitaminDobro,bomo pa tu šli pol naprej. Pozejdon, zaj veš kak deluje. Zaj na ta link al temo. Ona tvoja pa naj gre pač v maloro. Se zgodi.
Jaz sem samo mislo,da bi se oni posti dali sem prenest,ne da bi se združevalo. Bomo pač tu šli naprej,saj je vseeno. Glavno,da bodo večerje.
Multivitamin
multivitaminhrenovke v listnatem testu, topli krofi
micogica
Skutne miške, breskov sok.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo

Hačapuri - gruzijski kruh