Muesli, chia, laneno seme in proso s kefirjem, Nescaffe.
Tinky Binky
Muesli, chia, laneno seme in proso s kefirjem, Nescaffe.
Tinky BinkyŠejk iz manga,banane,mleka in pš. otrobov.
linolinaHjooooooo, noro. Klasičen zajtrk, ampak UPDAJTAN z PECIVOM ZA PREGREŠNE SOSEDE, pri čemer sem uporabil MU skuto 10% maščob (NJAAAM) ter včeraj nabavljeno novo dozo SVEŽE TETKE SKUTE. Tokrat, že v četrto, je naredila točno to kar si želim. Se vidi da darilce od BOŽIČKA s tablico na kateri je pisalo ŠAMPIJON MED SKUTAMI ter MILKO THANK YOU dela čudeže. Perfektno suha, grudasta, nevtralna, polnega okusa....!!! AAAAA jaz sem odvisen ![]()
Stara emalirana skleda z tardečimi pikami:
1,5 hruške, trde kot beton.
1/2 granny smith
1/2 pomaranče
za prst debeli kos ingverja
sončnična semena,pistacije,mandlji,sezam.
Šalčka:
1,6% čvrsti jogurt 80ml
mleto laneno seme
ogromno cimeta
Krožnik:
TETKA SKUTA
2 koščka peciva za pregrešne sosede (namesto vanilijevega, sem uporabil kar so starši pač imeli. Jagoden puding!! Zanimive barve. Kot da bi bila skuta pokvarjena. PINK BARVA :D. Seveda tudi veliko manj olja, sladkorja in namesto smetane, ein jogurt)
Nato pa NEBESA. Izmenično malo sadja, nato pomočim v jogurt.
Drugič prvo mali košček peciva na žlico, nato pomočim v jogurt pa direktno HAM HAM
Tretjič prvo košček suhe skute, pa direkt v skledo z sadjem. Kakšniiii okusi. sadje+ skuta= TOP
četrta varianta pa samo košček peciva in košček skute pa direktno v usta. NJAAAAM.
Včasih na žlici samo sadje, spet drugič samo jogurt z dodatki.
Jaaa, prava PROTOKOLARNA zadeva so tile moji zajtrki
.
Seveda za štart jutra ne manjka velika šalca čaja in 2 mala domača keksa (kokosovi piškot + orehov rogljič)
Za čtivo pa jutranji časopis!
danes za zajtrk mlečni riž :)
zoyaa*
Omleta z veliko petršilja,bela kava.
polarbearIsto kot včeraj in jutri prav tako!!! Enostavno sem v takšni fazi, ko vsak večer že sline tečejo po tem mojem zajtrku. Pa tudi dejstvo, da je treba pohrustat sočno ter kremasto SKUTINO PECIVO ZA POŽREŠNE SOSEDE z jagodnim pudingom (ne bi rad, da se pokvari) katero z dodatkom TETKE SKUTE spada v kategorijo ZA BOGOVE, me vedno znova zavede v tale MEGA ZAJTRK. NJAAAAAAM
Pon.: Fra.pašteta (jutri se bom na licu mesta v Leclercu odločil, katero bom vzel. Imate kakšne predloge, katera vam je TOP?)
Polnozrnata baguetta z posipom
Tetka skuta s čebulo in domačim ajvarom
Vložena zelenjava
Čaj
Omleta iz jajčk po gnoju brskajočih Štajerk in domačih ocvirkov,pirin hrskavec,bela kava.

Noro dober zajtrk. Ti imas knjigo, jaz bi pa en casopis razgrnila.![]()
In nov dan se lahko zacne.
![]()
Samo jabolko in ingverjev čaj. Ne bi pa se branila polarbearovega zajtrka ![]()
Bananin smoothie, mate čaj.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton