Danes ,bela kava, notri nadrobljen kruh.
Milži
Danes ,bela kava, notri nadrobljen kruh.
MilžiKLASIKAAAAAAA. Še kar se nisem naveličal...Hruške,mango,skutin štrudl,oreščki,semena HO HO HO. BOŽANSKO!!! Kefir posebej, ena domača suha figa + VEČER in ŽURNAL. Pred tem pa SEVEDA šalca INDIJSKEGA ČRNEGA ČAJA in 2 domača piškota...AAAAA LOVE IT
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---Milži, najboljši zajtrk... Spomini na šolska leta, ko so bili kruhovi "drobivci" vsako jutro v mleku.
MBrando tudi tu je užitek brati. :)
Pri meni so zajtrki večinoma sadni, tako da jih ne bom (več) opisovala, ker so proti vašim poezijam čisti dolgčas... :)
Umešana jajca, prekajeni losos, sadna solata, sveže stisnjen pomarančni sok.
jkdDanes polnozrnati riževi kosmiči kuhani v mleku (varianta mlečnega riža), jaz s cimetom, moj pa s sladkorjem in čokolado.
Ninja24Nakaljena pšenica,žlička medu,namočene suhe slive,marelice,rozine in brusnice,posuto z žlico zdrobljenih orehov,lešnikov in mandljev.
linolinaameriške palačinke s kokosovo moko, čokoladni sirčkov namaz, sadna solata
jkdJaz nescafe, kos kruha, sir in jabolko.
Sinček pa cornflakes, med in mleko.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPolnozrnat kruh z marmelado, kamilični čaj
Cinnamon StickDomače kislo mleko(z kakšne pol cm smetane na vrhu),polnozrnat pirin kruh.
Smetano namazal na kruh in posul z semeni,potem pa veselo na delo![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Kremna cvetačna juha