Kaj danes za zajtrk

Danes ,bela kava, notri nadrobljen kruh.

Milži

KLASIKAAAAAAA. Še kar se nisem naveličal...Hruške,mango,skutin štrudl,oreščki,semena HO HO HO. BOŽANSKO!!! Kefir posebej, ena domača suha figa + VEČER in ŽURNAL. Pred tem pa SEVEDA šalca INDIJSKEGA ČRNEGA ČAJA in 2 domača piškota...AAAAA LOVE IT

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Milži, najboljši zajtrk... Spomini na šolska leta, ko so bili kruhovi "drobivci" vsako jutro v mleku.

MBrando tudi tu je užitek brati. :)

Pri meni so zajtrki večinoma sadni, tako da jih ne bom (več) opisovala, ker so proti vašim poezijam čisti dolgčas... :)

Umešana jajca, prekajeni losos, sadna solata, sveže stisnjen pomarančni sok.

jkd

Danes polnozrnati riževi kosmiči kuhani v mleku (varianta mlečnega riža), jaz s cimetom, moj pa s sladkorjem in čokolado.

Ninja24

Nakaljena pšenica,žlička medu,namočene suhe slive,marelice,rozine in brusnice,posuto z žlico zdrobljenih orehov,lešnikov in mandljev.

linolina

ameriške palačinke s kokosovo moko, čokoladni sirčkov namaz, sadna solata

jkd

Jaz nescafe, kos kruha, sir in jabolko.

Sinček pa cornflakes, med in mleko.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Polnozrnat kruh z marmelado, kamilični čaj

Cinnamon Stick

Domače kislo mleko(z kakšne pol cm smetane na vrhu),polnozrnat pirin kruh.

Smetano namazal na kruh in posul z semeni,potem pa veselo na delo

polarbear

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti