Danes: ovsena kaša

Danes: ovsena kaša
skuta z borovnicami,otrobi,mleko
mali kuharVčeraj kruh, maslo, med.
Včeraj mi je uspelo narediti novo rundo granole, tako da je bila danes spet za zajtrk z jogurtom in breskvami.
abydanes je bilo bolj skromno: prepečenec in mleko
mali kuharOvsena kaša s koščki melone, agavinim sirupom in posuta s ščepcem cimeta ![]()
Mate čaj, bananin smoothie z lanenim semenom, otrobi in kefirjem.
Tinky BinkyZa štart velika šalca čaja in malo narezanega sadja
Čez kakšno uro pa:
Popečena paprika, cela glava čebule in domača klobasa na fr.slanem maslu, dodani 2 domači jajci, spečeni na oko, zraven krožnik sveže narezane raznovrstne zelenjave, malo narezanega sira (3 različne vrste) in slane domače palčke, katere sem pomakal v rumenjak.
Jutri: Domači kruhec, skuta, različni džemi, domače spasirane marelice z polovico banane in dodanim jogurtom za nežnejšo strukturo ter skuto nato pa na kruh. Zraven črni čaj
Sreda: Domači marelični cmoki, drobtinice in mak z muscavado sladkorjem
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Polnoznati prepečenec, arašidovo maslo, višnjeva marmelada, Nescaffe.
Tinky Binkydanes: mlečni riž s cimetom in medom
mali kuharMali kuhar:
. Sedaj pa si me tak ENO ZACUMPRAL in spet sem postal nostalgičen. Otroštvo
, mlečni rižek
, nariban čokoljad
...magična leta.
Hvala vsem, da mi občasno zasadijo kakšno idejo za magičen kulinaričen zajtrk. Le kaj bi jaz brez vseh vas ![]()
HVALA ŠE ENKRAT mali kuhar! Kmalu si privoščim.
Kosilo za zajtrk, zajtrk za kosilo, ali kako že jaz to počnem :).
Skratka, današnji MMMMMM zajtrk:
Domači marelični cmoki, drobtine na fr.maslu, "pol kile" maka z muscavado sladkorjem in "emper" domačega mlekeca.
Let the mornin' fun begin!!!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska omleta

Rogljič Croque Madame