kosmiči z mlekom, oreščki, rozine
mali kuhar
kosmiči z mlekom, oreščki, rozine
mali kuhardanes: kokosova tortica in mleko
mali kuhar3 dcl vode,tuna v konzervi in domač česen.
gobica1402Ananasov smoothie, z otrobi in lanenim semenom, mate čaj.
Tinky BinkyTinky Binky v granolo sem dala ovsene kosmiče in oreščke (mandlje, lešnike, indijske, brazilske in makadamijo). A ti delaš granolo v pečici? Meni se je malo preveč zapekla..
Danes spet granola z breskvami in jogurtom.
abyAby, jaz dam ovsene kosmiče, polnovredne müsslije brez dodanega sladkorja, mandeljne in lešnike ter kokosov čips (vsega skupaj za 3 pekače od pečice) in vse skupaj prelijem z malo javorjevega sirupa ter dobro premešam, da sirup vse zaobjame. Potem pa v ventilatorsko pečico na 80 - 100°C za približno pol ure. Vmes večkrat premešam in tudi zamenjam pekače. Meni je to božansko!
Jutri za zajtrk mate čaj ob 4h, potem pa z balonom v nebo. ![]()
skuta, nektarina, oreščki
mali kuharovsena kaša z jagodami in medom
Uf Tinky, 3 pekače - no saj glede na to da je naše granole že zmanjkalo, bom tudi jaz povečala proizvodnjo. Bom poskusila na tvoj način, do sedaj sem delala z medom. Res je dobra, se vsak dan veselim zajtrka ![]()
Danes najprej napitek iz metino-verbeninega sirupa, nato zadnja granola z jogurtom.
abyDomače kislo mleko in polnozrnata štručka s sezamom.
linolinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova rolada

Polnjene paprike