22. okt 2013 10:04
Kapučino, banana in dva polnozrnata piškota.
Cinnamon Stick
22. okt 2013 10:04
Kapučino, banana in dva polnozrnata piškota.
Cinnamon Stick
22. okt 2013 11:18
| Ninja24 je napisal/a: |
Polnozrnate pirino-bananine palačinke brez jajc in mleka,z nutello za ene in z albuminsko skuto in medom za druge. |
Ninja24 prosim recept za palačinke in kje lahko kupim tole albuminsko skuto. Jo iščem v vseh trgovinah, pa je ne najdem ...
Hvala ![]()
22. okt 2013 14:05
| Mayisa. je napisal/a: | ||
Ninja24 prosim recept za palačinke in kje lahko kupim tole albuminsko skuto. Jo iščem v vseh trgovinah, pa je ne najdem ... Hvala
|
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
22. okt 2013 14:48
Z novimi, napovedanimi davki, bom spremenila naslov svojega stalnega prebivališča in postala kmetica in planšarka na bohinjskih planinah, se bom naučila sir delat, pa mohant, pa skuto... čredo ovac že imam
( pojma nimam, čigava je...zaenkrat je tuja, jaz jo samo futram, ko se na večer vsuje okrog naše bajtice, pa saj pri tem tropu naujo porajtali, da ktera manjka ![]()
![]()
![]()
22. okt 2013 16:10
Pa še kosit ti ne bo treba
Pri nas v planinah, pa "kosijo" kar sosedove krave - črnobele mlekarce.
Kar se pa morebitnega davka tiče, tudi jaz razmišljam o spremembi naslova...![]()
Drugače pa, babka, idila na kvadrat - sedaj mi je jasno tvoje pogosto romanje iz mesta...
Johanna
23. okt 2013 6:45
| Mayisa. je napisal/a: | ||
Ninja24 prosim recept za palačinke in kje lahko kupim tole albuminsko skuto. Jo iščem v vseh trgovinah, pa je ne najdem ... Hvala
|
Za dva lačna jaz zmiksam 2 zreli banani, dodam 2 žlici chia semen, malo cimeta, vodo (lahko del radenske) in pirino polnozrnato moko, da dobim ravno prav gosto maso. Pripravim jo večer prej in dam v hladilnik, da se chia in moka napojita.
Albuminsko skuto jaz vedno dobim v Mercatorju, nazadnje pa so jo imeli tudi v Leclercu.
Ninja24
23. okt 2013 11:41
MBrando in Ninja24, hvala
. Sem zadnjič v Mercatorju vprašala za albuminsko skuto, a so me samo pisano gledali
. Zdaj jo bom kar sama poiskala. Drugače jo pa kupujem na tržnici, zelo dobra.
24. okt 2013 8:39
Pšenični otrobi z gozdnimi sadeži, žlico Hofrove natur aktiv skute in probiotičnim jogurtom. Malo kasneje pa zeleni čaj mango&papaja.
Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.
8. nov 2013 10:37
Sadni jogurt z musliji in lanenim semenom, kava z mlekom.
Cinnamon Stick
15. nov 2013 9:59
Makovka, maslo in pomarančna marmelada. Kava z mlekom in kozarec pomarančnega soka.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Sendviči iz ajdovih rogljičkov