Nola
Enako tudi jaz razmišljam in tudi delam po trenutnemu občutku. So različna razpoloženja pri bolniku, zato se odzivam tako, kot mi trenutno stanje dovoljuje in še vedno z rezervo.
franciska

Nola, chapeau.
Vendelina jr.Nola, odlično napisano in najboljši prispevek k tej debati... ![]()
![]()
![]()
| JulijaDea je napisal/a: |
| Če bi jaz prestala operacijo in ležala v bolnici, bi želela vedeti, da moja prijateljica misli name. Pred nekaj leti je moj dober prijatelj umiral za rakom in jaz sem si tudi mislila, da je bolje, da ga ne motim z neumnostmi kot je sms (ker je za obiske itak bil prešibek) in še danes mi je žal, da mu nisem poslala vsaj en pozdravček. Umrl je in jaz se nisem poslovila :( Zato te napake ne bom nikoli več ponovila ... pa četudi bo moja prijateljica šla samo na infuzijo, ker je po trebušni virozi malo dehidrirala, ji bom dala vedeti, da ji želim veliko zdravja in da sem tu, če me bo potrebovala. "Okrevaj čim prej in pokliči kadarkoli, če kaj potrebuješ." ... to bi jaz napisala :) Glede obiskov pa se strinjam z multivitaminom. JulijaDea |
nola, ![]()
![]()
lp
mzmna nolo se lahko zanesemo, da zadene "med roge".
Ampak, kot je rekla Ognjič, je upravičena bojazen, da bo to šlo mimo tistih, ki bi si to najprej morali prebrati.
mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Piščančja juha s tortelini