Ampak meni pa še vseeno ni nihče odgovoril o stročnicah kot o beljakovinskem živilu
.
lp
cervusAmpak meni pa še vseeno ni nihče odgovoril o stročnicah kot o beljakovinskem živilu
.
lp
cervus| Trixi je napisal/a: |
| Sem pa mnenja, da na dolgi rok moraš najdi en osebni način prehranjevanja, saj se po vsakem dolgem odrekanju želja po hrani podvoji, če si bil prej na njo navajen. |
| fat_panda je napisal/a: |
| V bistvu me je sram povedat, da včasih pogledam oddajo Dobro jutro... fat_panda |
Kot pravijo trijededi.com - na svetu je več diet kot debelih ljudi ...![]()
![]()
mamamia
mamamia| JanisJoplin je napisal/a: | ||
|
So že dekleta pred mano povedala vse o oddaji Dobro jutro. Sramuješ se lahko le, če kaj ukradeš in da ne naštevam narediš kaj takega, kar ni prav. In ve se, kaj ni prav. Če pa gledaš imenovano oddajo se pa kvečjemu kaj naučiš in kaj novega izveš.
Jaz ti želim vso srečo in veliko vztrajnosti na tvoji novi poti. Veliko boš naredil zase, če boš vztrajal. Debelost ni nezaželena samo z estetskega vidika, ampak predvsem z zdravstvenega. Diabetes, srčne bolezni, pa saj so to tudi že pisale predhodnice. Si premlad, da bi se prepustil in kmalu zbolel!![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom