Tortelini z bučkami in slanino
| Lisa je napisal/a: |
| A si čisto nova tukaj? Mislim, ne le na Kulinariki, na "razvitem" delu planeta Zemlja? Poleg starcev so debeli (pa ne le zares debeli, ampak celo taki ki bi bili 20 let nazaj čisto super) najbolj diskriminirana grupa ljudi in vsak se vtika vanje. Lisa |
In potem še tvojo mamo zraven tlačijo, češ da ne zna kuhat, ker tako grozno zgledamo. Tu mi je pa vedno počila varovalka, ker moja mama s tem, kako jaz zgledam, resnično nič nima. Kako pa naj mi ona kuha, če je ona na Primorskem, jaz pa v kapitali. In je tako že (ojoj) skoraj 18 let. Ker za naše mame vemo, da bi dale vse, da bi njihovi otroci bili preskrbljeni. In ne glede na to, ali imam 50 ali 60 kil, za nekatere bom vedno presuha, sem se nehala ubadati s temi pripombami. Čeprav 50 kil nimam več namena imeti (razen če mi kaka bolezen kile pobere). Ker sem sama dala to kalvarijo skozi, nikoli nikomur ne rečem, da je pre- v katerokoli smer. Sem doživela oboje. In boli. Amapak ker imam glavo na pravem mestu, vzamem to s humorjem, črnega imam pa na zalogi za par življenj. Jaz sem jaz, ali me boste vzeli takšno kot sem - ali pa... ne. Bom preživela v vsakem primeru.
Sem pa ugotovila, česa od sladic ne maram - oziroma dela sladic - maslene kreme v vseh kombinacijah (travme iz otroštvaPress).
Loni MakaroniTako je, živi in pusti živeti!
![]()
| japaja je napisal/a: |
Ne maram nobenih sladic v obliki ženskih prsi, zadnjice, sprednjice, ne maram v tičino oblečenih penisov, ne maram dojenčkov na tortnem oltarju....
Tudi Mačo zgrabi za krtačo in Ne boš ti meni zizike majal ne maram. Sploh, če pojejo otroci, katere starši ali sorodniki na tak prikrito impotenten način vpeljujejo v svet odraslih.
Uff, tole sem pa povedala zdele, a??!!
|
Kaj pa kvalitetna bomboniera, iz odlične čokolade, z motivi iz Kamasutre, ki sem jo kupila včeraj? Bi šlo ?
F r i n aKar se mene tiče, vaja za figure iz Kamasutre so ena stvar, čokolada pa druga.
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini z bučkami in slanino

Mango cheesecake brez peke