Zelenjavna mineštra
Judov. Peciva z vanilin aromo, karkoli.Slaščičarskih tort z maslenim nadevom. JAbolčnega zavitka z drobtinami, ali . Bog pomagaj, s svinjsko maščobo z ocvirki ( delala moja babica) Krhkega testa, nadev običajno pojem.
KSC rezine.
F r i n a
Ne maram tistih ki so namočene v sladko vodo, ki so sladke, da se kar vleče...
Pa ne maram, če so rozine v saldici jih vedno ven zbrskam. Pa tudi nisem glih neka ljubiteljica tort, čeprav jih pa zelo rada pečem.
Jaz pa ne maram šamrol,kremšnit,če je preveč smetane not,nič kjer je dosti smetane ali masla.In ne jem sladic kjer je sama želatina ali dosti umetnih barv.
tejčikahmmmmm.... sem se mogla tudi jaz malo zamislit. Ja na široko se izogibam rastlinski smetani, ne maram kakršnokoli vrsto potice ( presuha), bombonov, lizik, napolitnak (razen karatove), maslene kreme v tortah...piškotov...
V glavnem ne maram presuhih zadev, zelo rada pa probam kaj sočnega, lahko sadnega ali
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna mineštra

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način