Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
| Vendelina jr. je napisal/a: |
In tole je ključna beseda - da se uživa pri tistem, kar se počne. Priznam, ponovno sem poskusila pogledati klipe emastih pesmi, ampak sem po dveh klipih odnehala. Ker se mi zdi, da glasbe sploh ne slišim, ker prvenstveno vidim, da se izvajalec muči. Vendelina jr. |
Tista z obvoznico je preverjena. Če greš na prvem izvozu ven, ni poslušabilno![]()
| janko1 je napisal/a: |
| Joj vendelina, a si ti tud povabljena na podelitev Oskarjev. Jaz bi tud šel, pa mi žena ne pusti.Se nisem ta teden nekaj prov obrnu janko1 |
Janko, žena ima čisto prav. Ne gre bučmana samega pustiti po svetu
Podelitve oskarjev so moj oblačilni guilty pleasure in zato vedno ob 3 zjutraj začnem z gledanjem prenosa. Plus, če se le da, posnamem tudi red carpet oddajo, ki je pred podelitvijo![]()
vendelina zakaj se mučiš in izgubljaš čas... če že tako vnaprej veš da ti ne bo nič všeč..
www.mojalbum.com/naredilaana[citat=--bannanna--]
vendelina zakaj se mučiš in izgubljaš čas... če že tako vnaprej veš da ti ne bo nič všeč..
www.mojalbum.com/naredilaana[/citat]
A si mislila na emo ali na oskarje?
Vendelina jr.Eno radiko za besedo bučman, prosim lepo!
japajaBanana, prav imaš, ne bom.
Vendelina jr.No vidš Vendy men pa npr. tista španska ni preveč všeč, tako, da ....
Jaz pa rada pogledam EMO, samo sem potem na koncu velikoX razočarana. Nimate kej rečt, od eme se govori že veliko prej pa potem še dolgo po njej in potem še po evsongu, tako, da očitno ljudje gledamo. Če pa že ne, zna pa vsak pokomentirat ..
Letos sta mi všeč April in Ma
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom

Rumove kocke