Ema 2011

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

16. maj 2011 20:15

Mali Majin bratranec,  je na vprašanje, ali bo MAja prišla v finale, odgovil: " NIsem prepričan."

Na vprašanje, ali bo zmagala, je odgovoril: " Mogoče."

Star je 30 mesecev.

F r i n a

vikica  

član od: 25.4.2009

sporočila: 560

17. maj 2011 12:01

Spremljam EMO, spremljam EUROSONG, koliko let ...........ne povem. Zakaj? Najprej zato, da ugotovim, če mi bo katera od pesmic posebej všeč, če se moj okus ujema z uvrstitivijo,kakšen cirkus je pripravila katera država, kako so nastopajoči oblečeni, ipd. Najbolj pa zato, ker se zraven zabavam.K tej zabavi spadajo tudi komentarji komentatorja, še posebej mi je všeč, če je spontan in duhovit. Hofer mi je v tem pogledu kar všeč, sploh, če ga primerjam z nekaterimi športnimi komentatorji.

Poleg tega je to dogodek, ki poveže ljudi dobronamerno, čeprav ne posebej koristno. Ko poslušam točkovanje se zraven zabavam z ugibanjem komu bo katera država dala večino glasov. Večina je namreč zeloooo predvidljivih.

Mišo Molk tudi gledam in sploh spremljam že zeloooo dolgo in jo cenim kot človeka predvsem pa žensko, ki je izkoristila večino atributov, ki ji je dala narava. Žal mi je samo, da ne bom mogla gledati kako lahko tako lepa ženska ostane lepa tudi v zrelih letih. Zato ji edino zamerim lepotne operacije, ker menim, da jih ne potrebuje.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti