Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Ne, nisem še pripravljala, ker niti ni bilo priložnosti, sem pa te kupčke že parkrat jedla zunaj in so bli vedno fini
Tole, Trixi, je pa fajn ideja, tale venček.
Sama že eno "navadno" polento oblikujem z modelčki in je takoj 10x bolj dobra![]()
Pa pire krompir serviramo z žlico za sladoled (no, včasih, kadar je zraven špinača, naredimo celo pokrajino na krožniku.... takrat naredimo iz pireja najmanj Vršič
)
Ti, Medvedica, pa spedenaj hodov, kolikor ti duša da. Vsega po malem, saj kolikor sem razumela, bo šlo za crkljanje, a ne?
japajaZa polento kot prilogo se odlično obnese pekač za mufine. Tudi modelčki za puding, pa silikonski za mufine.
Kot priloga je polenta donra tudi zrezana na tanke rezine in ocvrta v olju, v katerega damo nekaj listov žajblja ali rožmarina.
Mamamia
mamamia...in če prej vanjo zakuhaš še prepražene olive in posušen paradižnik, morda malo kaper, parmezan, je to že samostojna jed, dobra tudi hladna.
lp
mzmhttp://www.kulinarika.net/recepti/12154/ostale-jedi/zap
Meni je ta polenta zmagovalna, oziroma ob boku tisti z zelišči in grobo naribano feto.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami

Svaljki v curry omaki z ohrovtom