Svečani oblačilni report 2011

tunna  

član od: 11.9.2010

sporočila: 288

2. mar 2011 9:11

Ja, Melanija je bila lepa, ampak ona ima stalno take obleke, tako da v bistvu nič presenetljivega. Tudi jaz sem videla, kako je mama okarala Anne, ampak se mi je vse skupaj zdelo malo zaigrano, kaj pa vem. Je pa res, da bi dečva lahko malo bolj samozavestno nastopila, pač igra bolj na to foro girl next door ... Kar ni slabo, ampak če vodiš oskarje, je pa potreben malce drugačen pristop. tunna http://titabota.blogspot.com/

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

2. mar 2011 9:22

Melanija je itak dolgočasna. Vedno ma obleke na isti princip tako da bi jo nekako spregledala, če je nebi videla na E! rdeči preprogi... pa prooosim naj se že nauči angleščine, tooliko časa je že v ameriki pa ima še vedno tak naglas kot da bi se preselila pred nekaj dnevi :). tunna to je bilo itak zaigrano, se je na daleč videlo :). Meni je Anne ušeč (čeprav ima zelo zapleten priimek za napisat), res je tista girl next door ampak meni je ravno zato še bolj všeč ker se zdi malo bolj dostopna in moram priznat da če bi se drugače obnašala na Oskarjih bi mi bila kar čudna :).

Vilma  

član od: 30.8.2004

sporočila: 560

2. mar 2011 9:35

Tamalaursa sama sem prvič gledala na tak način ženske obleke, sploh na Oskarjih.

Če bi gledala leta in leta, bi verjetno opazila tudi dolgočasnost Melanije, tako pa sem videla lepo žensko in lepo obleko. No, punca je očitno ziherašica, se vidi tudi po izbiri partnerja.

Všeč mi je tudi izbira Limnol - Amy Adams ima prekrasno modro obleko.

Zdaj pa Oskarji - izklop! Ventile imam spucane, gremo dalje!

Vilma

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

2. mar 2011 11:12

Obleka Celine Dion je super, zlasti rešitev z dolgimi rokavi. Samo za tako obleko se lasje spnejo in si je naredila s tem minus (oziroma, v kategoriji srednje dolgih in dolgih las se lasje v večernih izdajar raje spnejo, ravno zaradi tega, da ne sesuvajo obleke in skrivajo nakita). Na tak način je tudi Amy Adams delala silo tisti obleki od L'Wren Scott (preveč las) in tisti Cartierovi smaragdi so bili na obleki odveč.  Boljše je Chopardove lani nosila Angelina Jolie v kombinaciji s črno minimalistično korzetno obleko, s tem, da mene Angie s tistim hladnim "zakaj-sem-jaz-tule-ko-je-pa-tako-dolgčas-si-grem-raje-še-en-tatu-delat" pogledom malo plaši.

Za potrebe vaših svečanih situacij - če imate dolge lase in če bo trenutek nanesel na to, da boste oblekle večerno dolgo obleko - dajte si lase raje speti.

Če ste pa v kategoriji zelo ženstvenih in seksapilnih dam tipo Penelope, Paz Vega, JLo, Monica Bellluci, Sophia Loren, pokojni Jane Russel in Rita Hayworth, Ashrawaya Raj, Pryanka Chopra, Iman, Mauren O'Sullivan (ali je o'Hara, v mislih imamo tisto fatalno rdečelasko v vesternih ob Johnu Waynu) ... potem to pravilo za vas ne velja. Lahko tudi kiksnete, pa se ne bo opazilo. Velja tudi za dnevne izvedbe

Vendelina jr.

brucella  

član od: 29.1.2008

sporočila: 67

2. mar 2011 14:12

Vendelina jr. je napisal/a:

... mene Angie s tistim hladnim "zakaj-sem-jaz-tule-ko-je-pa-tako-dolgčas-si-grem-raje-še-en-tatu-delat" pogledom malo plaši...

Vendelina jr.
brucella

Vilma  

član od: 30.8.2004

sporočila: 560

3. mar 2011 19:55

Vendelina jr. je napisal/a:

Obleka Celine Dion je super, zlasti rešitev z dolgimi rokavi. Samo za tako obleko se lasje spnejo in si je naredila s tem minus (oziroma, v kategoriji srednje dolgih in dolgih las se lasje v večernih izdajar raje spnejo, ravno zaradi tega, da ne sesuvajo obleke in skrivajo nakita). Vendelina jr.

Sem zaznala, da je nekaj predolgo.   Očitno ne rokavi, ampak lasje. Ja Vendelina, se strinjam s tem, kar si zapisala, me pa zanima (ko si ravno lase omenila),  kaj meniš o visoko spetih laseh Sharon Stone na tej podelitvi? Meni se zdi ona lepa, obleka lepa, njena poza prekrasna, ampak lasje se mi zdijo pa previsoko speti in preveč usmerjajo pozornost na vrh glave?

Vilma

Čarli08  

član od: 4.1.2010

sporočila: 275

3. mar 2011 20:48

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Gwyneth je imela (vsaj) dve obleki. Torej, katero si imela v mislih? Vanja

Tisto z red carpeta, srebrno. Všeč mi je bila! Tako bi si dala delat za poroko, če bo kdaj naneslo. Samo brez tistega spodnjega roba, pa verjetno malo bolj diskreten dekolte, pri mojih, sicer večjih "prijateljicah". Čarli08

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

4. mar 2011 4:13

Čarli, tista obleka je bila zlata.  Tudi meni je bila zalo všeč, ker ima pač primerno postavo nikjer nobenih oblin in ena tistih je, ki ji zlata barva pristoji. Tudi makeup je bil minimalen, mogoče ne dovolj "va va va vum"  za na rdečo preprogo. Vsekakor si jo bom zapomnila.

Vanja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. mar 2011 8:51

Ah, pri Sharon Stone je tako, da ima lahko pet-deset centimetrov previsoko frizuro, ponesrečen modrc in še nekaj se zvija (namesto, da bi se držala vzravnano), pa je še vedno Sharon z izvrstno pojavo. Za to je treba biti Sharon.

Do not try this at home. Nor in public

Lahko pa kdaj probate doma tisti štos s kratko belo oblekico iz Basic Instinct

Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti