Vesele praznike in zdravo leto 2011

Vesele Božične praznike želim in en dober skok v Novo leto 2011, uredništvu pa še čestitke in zahvala, ker se ukvarjate z nami. regina
Sreče na kupe, zdravja obilo,toplega doma, prijaznih ljudi. To je od mene za vse vas voščilo. Vesel božič in srečno nvo leto vam želi arima

Hvala za voščilo. Tudi jaz vsem želim Vesel Božič in pa srečno, zdravo in uspešno 2011.

Julija
Ustvarjalcem, moderatorjem kul, želim, da bi še naprej strpno krotili naše kuharske vragolije. Vsem ki se več ali manj redno srečujemo za nemimi ekrani želim, da bi spokojnost božične noči natrosila toliko miru, da bomo z njim kraljevali celo prihajoče leto.Srečnoin zdravo leto vsem skupaj. adalbert Sporočilo je spremenil(a) adalbert dne 23.dec 2010 22:56

Zima na vseh prevalih sedi,

v kučmi in suknji in sili v hiše,

a mi smo za mizo polno jedi,

in nam se slabo ne piše.

T.Pavček

Srečno, uspešno, sladko...Saša

Mir in dobro!

Sporočilo je spremenil(a) Venturini dne 24.dec 2010 15:36

E *ebiga, se ne spodobi, da sam berem, moram tudi jaz voščit ( pa saj mi niti ni težko ). Torej, vsem uradnim, poluradnim in ostalim osebkom na kulinariki:

ežoj
Tudi jaz želim vsem vesel in miren božič v krogu svojim najdražjih ter najlepše novo leto 2011. Jelenckova

Lepe praznike želim tudi vam vsem.

katti

Tudi jaz, tudi jaz.

S R E Č N O ! 

naor

Jaz bi pa z vami delila tole srčkano božično zgodbo:

http://www.godtube.com/watch/?v=76YGZGNX

Topel božič vsem!

tulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti