14. dec 2010 9:38
Vedno z maslom. Ja jaz sem tudi kupila maslo v Hoferju samo doma sem pa vidla, da je natisnjen rok z luknjicam 5.12.10. A je pri vas kaj drugačen? swarovski
14. dec 2010 9:38
Vedno z maslom. Ja jaz sem tudi kupila maslo v Hoferju samo doma sem pa vidla, da je natisnjen rok z luknjicam 5.12.10. A je pri vas kaj drugačen? swarovski
14. dec 2010 9:49
Ampak a ma Hofer tako majhne zaloge, da omejuje nakupe ? To smo nekoč že doživljali in nekatri se še danes zgražajo zaradi tega. Pa še pred tem, po drugi svetovni vojni so bila baje živila na karte. A se morda vračamo spet tja ? lp hedonistneznan uporabnik
14. dec 2010 9:53
Je kar prav, da je nakup omejen na potrebe gospodinjstva.
V neki manjši trgovini sem nekajkrat zapovrstjo doživela, da je nek bifedžija pokupil vse sokove po polovični ceni TAKOJ. Prodajalke "se niso hotele kregat".
No, potem sem se pa jaz![]()
14. dec 2010 10:34
| japaja je napisal/a: |
Je kar prav, da je nakup omejen na potrebe gospodinjstva. V neki manjši trgovini sem nekajkrat zapovrstjo doživela, da je nek bifedžija pokupil vse sokove po polovični ceni TAKOJ. Prodajalke "se niso hotele kregat". No, potem sem se pa jaz |
Točno to in samo to je razlog, zato se meni zdi tak način pravi.
14. dec 2010 17:02
Odtisnjen datum na mojem maslu je 25.1.2011. Sem pa brez problema kupila 10 kom (mi je že žal, da samo toliko
).
Pečem pa piškote vedno samo z maslom (no ja, toliko pogolfam, da dobim Ramino knjižico receptov).
Nena
14. dec 2010 17:16
| swarovski je napisal/a: |
| Vedno z maslom. Ja jaz sem tudi kupila maslo v Hoferju samo doma sem pa vidla, da je natisnjen rok z luknjicam 5.12.10. A je pri vas kaj drugačen? swarovski |
Komajda verjamem, so kazni tako zelo visoke,... Na danes kupljenem je datrum 04. 02. 2011.
14. dec 2010 19:55
Pri meni piše 25 .1. 11.Vse pečem z maslom,so mi piškotki boljši.
lp goga
15. dec 2010 11:12
Kupila maslo včeraj, res zelo ugodna cena! Rok trajanja 13. 2. 2011.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučna juha s kokosovim mlekom

Lazanja z bolonjsko omako