Torej, naslednjo soboto praznujeta mož in sinek rd.
Moj načrt je nadstropnano'>no'>no'>no'> torta - spodnja bi bila tale:
http://www.kulinarika.net/recepti/4698/sladice/cokoladn
Vem, da smetanove kreme niso priporočljive za spodnjono'>no'>no'>no'> torto, ampak zadnjič niti slučajno'>no ni bila mehka, ampak čvrsta krema inno'>no'>no'>no'> torta (je pa res, da sem kremo naredila že dan prej, kot v receptu). Tako tudi zdaj mislim narediti kremo v četrtek,no'>no'>no'>no'> torto v petek, zložit pa v soboto tik pred zdajci. Verjetno'>no bom uporabila tudi slamice.
Spodnjano'>no'>no'>no'> torta mora biti čokoladna, ker je večina povabljenih čokoholikov. Zgornja pa bo sadna. Nekako najbolj všeč mi je višnjev nadev, ker se mi zdi, da ga še največ ljudi je. Tu se pa v poplavi receptov zgubim. Biskvit mora biti bel, ker bo že spodnja povsem temna, krema pa torej višnjeva. Prosim pomagajte mi s kakšnim receptom za nadev, ki paše k spodnjino'>no'>no'>no'> torti in bo primeren za nadstropnono'>no'>no'>no'> torto, da se ne bo vse skupaj razlezlo.
Ponavadi sicer to čokoladnono'>no'>no'>no'> torto prelijem s čokoladnim prelivom, zdaj pa razmišljam, da bi obe z maslenim, da lahko lepo zravnam, potem pa bom okrasila s tičino'>no. Samo okrasila, ne oblekla.
Ali mislite, da bi bilo bolje, da obe prelijem s čokoladnim prelivom?
Oblačilano'>no'>no'>no'> torte v tičino'>no še nisem, ne vem, če bi mi šlo, figurice mi pa gredo super od rok. (Delam s ponarejeno'>no tičino'>no maso)
Zato iščem tudi ideje, kako okrasitino'>no'>no'>no'> torto za odraslega in otroka - dragi bo star 30 let, sinek pa 2 leti. Najbrž bom uporabila kakšne živalice, ne bi pa rada čisto otroškeno'>no'>no'>no'> torte...
Hvala za nasvete!
sanja86