Kulslo v2.026 - smejmo se!

Z Bojanom sva pripravila (no on je narisal, jaz sem pa pripravil) nekaj novih smeškotov za popestritev:

- radtemam

- grrr

- plazeca

- lipa

- hrast

- javor1

- javor2

- ginko

- iglice

- grah

- cajota

- oreh

- klincek

- cimet

- poper

- glista1

- glista2

- veverica

- krt

- polz

- polzevka

- duda

- morje (ta je bil zame, da si lahko spremenim podpis, lahko ga uporabljate tudi drugi) ;-)

- žabji kralj

- snezak

- snezinka

Smeškoti so seveda za vse,  uživajte!

Bojan & Jernej

Da potestiram podpis ;-)

Administrator Jernej - V življenju potrebuješ le + +

tole je za japaja

Bojan Administrator

He, he, he, tist o polžu in polževki je mal.......no, pa recmo umetniško svobodno.

Sicer pa - super.

Čeprav - niti ene rožice- cvetke.................................?

No, pa vseeno super. Hvala.

rimljanka

Ma ne no, kakšno svobodno, sem bil zraven, je imel Bojan polžka in polževko pri sebi in je realistično risal no... A nisi nikoli videla takih ali kaj? ;-))))))))

Ja rožic tokrat ni, so pa plodovi in listi ;-) Zato tudi ni več rubrika rože ampak rastline.

- super ste!!!

rrr

Samo, da sporobam...

jade

jernej je napisal/a:

Ma ne no, kakšno svobodno, sem bil zraven, je imel Bojan polžka in polževko pri sebi in je realistično risal no... A nisi nikoli videla takih ali kaj? ;-))))))))

Malček nenavadno, kje je pa našel polževko in polža? Kolikor vem, so vrtni polži obojespolniki. Na to je letela moja pripomba, pa naj bo, dopuščam pač umetniško svobodo.

hačih...mal bodic, pa kak  za stret povrh.

rimljanka

Juhu! Kakšno lepo presenečenje! Vidva sta pa res super fanta

Blanchy

, , hehe, super! Samo, me zanima, če si moram slikice na pamet naučit, al bodo naknadno dodane?

lp

mzm

rimljanka je napisal/a:

jernej je napisal/a:

Malček nenavadno, kje je pa našel polževko in polža? Kolikor vem, so vrtni polži obojespolniki. Na to je letela moja pripomba, pa naj bo, dopuščam pač umetniško svobodo.

hačih...mal bodic, pa kak  za stret povrh.

rimljanka

Rimljanka, pa ne na umetnikovem vrtu, tam imajo spol ;-)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti