Cepjenje proti hpv
| anaeva je napisal/a: |
Nikakor ne moreš reči"ni res",če sem pa o tem govorila z zdravnico. Seveda pa je pri vas lahko drugače.Tam kjer sem se jaz pozanimala so mi povedali tako. |
Hja, če zdravnica daje takšne izjave, je jasno, da se cepi samo tu in tam kakšna... ![]()
Kako se boste odločile glede cepljenja mame šestošolk letos? Sem v precejšnjih dvomih med ja in ne in se ne morem nikakor odločiti. Toliko dvomov glede enega in drugega je na spletu, pa tudi med ljudmi, da res ne vem kako bi se odločili. Hčerka sama pravi, da bi bila rada cepljena, ker ne bi rada nekoč dobila raka - čeprav cepljenje ni garancija, nekaj je pa le. Sama sem pa v dvomih, saj so lahko kakšne posledice če jo damo ali pa ne.
kleoDvomim, da je o posledicah cepljenja kulinarika kaj prida poučena. In v slabem letu kakih posebnih novih spoznanj najbrž tudi ne more biti, tako da ne vem, kaj pričakuješ. Na internetu lahko resnično pobereš vse (saj smo komaj dali skozi informirano vodo..... in informacije istega ranga krožijo tudi o cepljenju proti čemur koli pač že). Torej: vprašaj zdravnike, recimo hčerinega šolskega zdravnika pa še svojega ginekologa, pa mogoče še katerega - ker kvalificirano mnenje je le malo več vredno kot pa razglabljanja sosedove Micke, ki je nekje nekaj slišala. Pa nimam nič proti sosedam in Mickam, ampak večina na kulinariki ima o cepljenjih pač samo svoja načelna prepričanja in mickasto znanje.
SonjaSvojo štirinajst letnico sem dala cepit in ravno pred kratkim je dobila zadnjo dozo cepiva. Kar je letnik 97 je odpadla pri obveznem cepljenju. Za cepljenje smo plačali malo manj kot 400€ za vse tri odmerke, kar je sicer veliko, ali pa nič, glede na to, da je to cepivo edino, ki prepreči raka. Če bi imela hčerko staro 11 let, sploh ne bi premišljevala. Jaz sem za JA.
karnakKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Azijska solata s kozicami

Pure svedri s paradižnikom in baziliko