anaeva, hvala za informacijo.
lp
mzmanaeva, hvala za informacijo.
lp
mzm| kara je napisal/a: |
| Joj, kako mi je nenadoma zadišalo po Božiču! Pa to kljub temu, da je zunaj vreme kot septembra. No, saj adventni venčki se bodo prižgali že čez 14 dni, kajne? Kakršne koli bodo smrekce v naših domovih ni pomembno, važno je kakšno bo družinsko vzdušje okrog njih. To jim da največjo lepoto in ni ga okraska, ki bi se bleščal bolj kot pogled in nasmeh poln ljubezni in pripadnosti teh, ki bodo z nami. kara |
Pod to se pa tudi jaz podpišem....![]()
![]()
| strelka je napisal/a: |
| imam preprosto "sposobnost", da se vedno zatrapam v najlepšo in seveda najdražjo zadevo v trgovini. |
Tudi meni se zdi vse skupaj prezgodaj, namreč okraševanje trgovin in mesta. Sem včeraj ravno videla, da so že začeli z lučkami okraševati našo Ljubljano (čeprav jih še ne bodo prižgali!) Se pa spominjam dolga leta nazaj, ko nas je veliko hodilo ob prostih dnevih za dan republike v glavnem nakupovat v Munchen, pa so bile vse izložbe in trgi že božično oz. novoletno okrašeni. Čepraj je bilo že konec novembra, se nam je zdelo vse skupaj še zelo zgodaj, tole, kar se pa dogaja že v prvi polovici novembra, mi je pa vse skupa res mnogo, mnogo prezgodaj....
Pozdravljeni,
naj še jaz izkoristim tole temo s svojim vprašanjem.
A mogoče kdo ve kje bi prodajali novoletne jelke, višine do 30 cm, ki imajo na koncu "iglic" lučke? (Novoletne jelke zelene barve, ne bele.) Na koncu vsake veje je že vstavljena lučka in ko smrekico vklopiš v elektriko se prav lepo sveti. Iskali smo jo že lani v vseh trgovinah kjer so prodajali novoletne okraske pa je nismo našli, zato bi prosila vas, če jo je kdo mogoče kje videl.
vesna
Tule pa smrečice sposodijo.
http://www.svet-je-lep.com/narava-ekologija/i
anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom

Metuljčki s paradižnikovo omako