Zanima me kje kupujete novoletne okraske in novoletne jelke. Potrebovala bi umetno jelko višine nekje 2m + okraske + lučke. Če je mogoče kakšna firma iz Ljubljane, da ne hodim daleč.
Hvala
merkomarko
Zanima me kje kupujete novoletne okraske in novoletne jelke. Potrebovala bi umetno jelko višine nekje 2m + okraske + lučke. Če je mogoče kakšna firma iz Ljubljane, da ne hodim daleč.
Hvala
merkomarko
Pro-mak na Vilharjevi?
VilmaTako kot Vilma.Pro mak.
anaevaA to si ti od letos v Lj ali Slo?
Ker, kdorkoli je več kot eno leto v širši Lj ve, da je te ponudbe kot listja in trave v zadevnem letnem času. Hipermarketi se šibijo od robe (je že v trgovinah), trgovina na Vilarjevi je itak zakon, okraske prodajajo povsod, kjer prodajajo dodatke za dom (in tega je v Lj tudi ena masa)....in tako dalje, vse cvetličarne, ki kaj dajo nase, jih imajo.....
Vendelina jr....edin v mesnicah tega še ni naprodaj![]()
![]()
![]()
Zaenkrat ...
Promak mislim, da zapira svoja vrata. Trenutno ima baje totalno razprodajo. Več poročam jutri, grem danes v izvidnico, po obisku pohištvenega sejma :)
Katka,ali lahko še za trakove pogledaš.Prosim.![]()
![]()
![]()
anaeva
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem