Pred kratkim so mi odkrili diabetes tipa 1.Zanima me,če kdo pozna kakšne dobre recepte za pripravo sladic,ker se mi bo sicer zmešalo!!!:)
tatalinca
Pred kratkim so mi odkrili diabetes tipa 1.Zanima me,če kdo pozna kakšne dobre recepte za pripravo sladic,ker se mi bo sicer zmešalo!!!:)
tatalinca
tatalinca, meni tudi ( se bo zmešalo ).
A naredim en pekač baklav, pa da se midva usedeva " pa kud puklo da puklo "![]()
Drugač, glede sladic, se mi zdi, nam slabo kaže.
Pa, dobrodošla na kulinariko!
ežojPa kaj je dejansko problem pri teh sladicah z umetnimi sladili?
SergejEvo tatalinca, kaže, da je vseen nekaj upanja. jaz sem še nov na tem področju, se še lovim. Naredim jabolčni štrudl in ga posladkan z fruktozo, se nekako da jest, poštupam z navadnim sladkorjem ( torej goljufam ).
@Sergej C: poskusil sem pit kavo s umetnim sladilom, za mene je neužitna. To sem uredil sedaj tako, da kavo le mal posladkam z navadnim sladkorjem.
@Joan: morda je kaj od tega zgoraj za poskusit, mal sem nezaupljiv, ko piše natren.
Drugač, kaj se greš, da tukaj propagiraš knjigo. Nekateri na kulinariki dobijo kurjo polt če kdo knjigo omeni, so naravnost alergični. Mene so večkrat tako mapi*dili da si ne upam niti povedat da se bom pozanimal za knjigo Darje Lovšin.![]()
| tatalinca je napisal/a: |
| Pred kratkim so mi odkrili diabetes tipa 1.Zanima me,če kdo pozna kakšne dobre recepte za pripravo sladic,ker se mi bo sicer zmešalo!!!:)tatalinca |
Ja gotovo si pa en vunderkind, kar pišeš , bereš in celo komuniciraš , pa vse to kot en diabetik tipa 1.
Dej no. Verjetno si ena od mnogih diabetikov 2. Več kot si že zmešana, se ti od sladkorne gotovo ne bo zmešalo, s klicaji ali brez.
nola
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bowla s kozicami

Burito palačinke z lososom