Iskala sem jih že vsepovsod samo pri sosedu še nisem bila. Mogoče sem pa še prehitra in šele prihajajo v police.
lidia
Svinjska ribica
Iskala sem jih že vsepovsod samo pri sosedu še nisem bila. Mogoče sem pa še prehitra in šele prihajajo v police.
lidia
Kot rečeno ... danes so bili na vrsti klobčiči ![]()

Tarja2, te šampinjone sem že večkrat delala. Preprosti za naredit, dobri za pojest in dekorativni za pladenj
s keksi. Pa še otroci radi pomagajo pri delu.
dixiPinka
Tole so pa zelo lepi piškotki. Kaj narediš, da je čokoladni preliv tako tanek? Jaz ga vedno skronam in so na koncu same packe. Ali v čokolado daš več mleka, olja, da je čokoladni preliv bolj tekoč in na piškotke nanešen "kot bi pisal". Se potem to dolgo suši? Hvala za odgovor.
mamka| dixi je napisal/a: |
Tarja2, te šampinjone sem že večkrat delala. Preprosti za naredit, dobri za pojest in dekorativni za pladenj s keksi. Pa še otroci radi pomagajo pri delu. dixi |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svinjska ribica

Vitlof s sirom