Tristo kosmatih in druga čuda narave

Super, HEMA! lp, pinka
Naša Rafi Tanaya

Čist sem se stopila

lp

cervus
Od mene je tudi samo še lužica... lp, proxima
pinka, kje si pa ti doma? Pri nas namreč kukavico na en čist poseben način željno čakamo Ognjič

Jesos,kak je lepa. Res je kjut. Te male očke. Joj. Jaz sem čist se stopil. Iiiiii,kaj je lepa.

Res ,ker včasih ne vedo al se hecam al ne. Čudovita je tak z nagnjeno bučko, pa očkami, ki gledajo v fotič- ma krasna je.

Hvala za tak lepo fotko.

Multivitamin

multivitamin

Joj, tanaya, razlila sem se....

lp

mzm
Ognjič v Murski Soboti, pa včeraj sem jo slišala v Radencih v parku. joj, kakšne bel mucek, mojega milkota pa ni več. Žalostno, nihče se več ne lepi na stekla, pa mleka ne pije. lp, pinka

Pinka,saj bo prišla kaka mucika al pa mucek mimo. Ne jokat. Bo že. Saj ti bo spet kak umazal šipe pa pil mlekec pa te znerviral do amena. Saj bo.

Multivitamin

multivitamin
multivitamin. Živalice so energija, nervirajo me bolj ljudje. Hi, hi. Saj enega potepuha še imam, ampak ta črn milko je bil nekaj posebnega, ja, ja, vem vsak poseben. lp, pinka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti