Malinini razpokančki
Pa čeprav je isti link že ajmar poslala ![]()
V enih starih postih sem prebrala, da je imel uležano argentinsko govedino tudi Hofer, ve kdo kaj o tem?
ajmarKolikor vem ima še kar, cena je čist v redu, so dve variante začinjena/nezačinjena. Meni osebno se ne dopade ker je čist "borova", nikjer nobene maščobe. Jaz ko sem kupil, ni bila argentinska ampak brazilska.
Imajo tudi jagnjetino iz J.Amerike, te nisem poskusil. Saj mi sploh na vrsto ne pride, da bi kaj novega poskusil, toliko je tega, ostalega dobrega.
Baje je Argentinska govedina najboljša na planetu, ne bi bilo slabo to preverit
.
Ežoj pod nujno, da kaj ne zamudimo, ane? Bom poročala :)
ajmarKaj je to rezanje po dolgem slovenska posebnost? Se spomnim, da sem imela pred leti na obisku prijateljico iz Firenz in sta se z našim mesarjem komaj dogovorila, kako na odreže florentinca. Režejo v Italiji meso tudi počez?
ajmarOd kod vam pa ideja, da se pri nas reže meso v smeri vlaken, ne pravokotno nanje?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Suši z zelenjavnimi polpeti