Oblačilni report za jesen-zimo 10-11

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

25. avg 2010 20:02

Dear Vendy, jaz sem ti pa predvsem nadvse hvaležna, ker si omenila, da naj si dekleta, ki imajo, citiram: Čudne barve las, izberejo drugo barvo. Eno je, ko si rokerca Pink ali pa Gwen Stefani izmislita kako noro barvo, ko pa vidiš korenčkasto oranžne ali pa hot pink lase na 50 letnici, ki je oblečena kot kaka stara mama, te pa res mine. Upam, da ni nobeni ušlo, da lahko to naredijo le pri frizerju. Z barvo s police pri dobrem sosedu to ne gre. (pa ne se jezit name, OK, samo dobro vam želim)

Zdaj mi pa naj samo ena pove, kako naj svojo boljšo polovico spravim iz kavbojk (no, vsaj ta moderne kroje nosi, čeprav še vedno Levi's), srajc in puloverjev. Po večini enobavne iz sicer odličnih materialov, ne take kot jih je nosil BIll Cosby v svojem šovu. Poleti Polo ali LaCoste mikice, spodaj Levi's.

 

Ko si pisala o hlačnih kostimih v eni barvi (se 100% strinjam s tabo) sem takoj pomislila na Hillary:

 

 

 

 

Vanja

HejHoj  

član od: 14.2.2008

sporočila: 135

25. avg 2010 20:09

Vanja_v_ZDA je napisal/a:
Zdaj mi pa naj samo ena pove, kako naj svojo boljšo polovico spravim iz kavbojk (no, vsaj ta moderne kroje nosi, čeprav še vedno Levi's), srajc in puloverjev. Po večini enobavne iz sicer odličnih materialov, ne take kot jih je nosil BIll Cosby v svojem šovu. Poleti Polo ali LaCoste mikice, spodaj Levi's. Vanja
Po toliko letih bi pa to že lahko vedela. Če si pa morda s temi besedami mislila spremembo garderobe pa - menda je odrasel in sposoben sam zase odločat, kako se bo oblačil. A on spreminja tvoj slog oblačenja? In se ti strinjaš, kot pričakuješ, da se bo on?

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

25. avg 2010 21:08

HejHoj je napisal/a:
Vanja_v_ZDA je napisal/a:
Zdaj mi pa naj samo ena pove, kako naj svojo boljšo polovico spravim iz kavbojk (no, vsaj ta moderne kroje nosi, čeprav še vedno Levi's), srajc in puloverjev. Po večini enobavne iz sicer odličnih materialov, ne take kot jih je nosil BIll Cosby v svojem šovu. Poleti Polo ali LaCoste mikice, spodaj Levi's. Vanja
Po toliko letih bi pa to že lahko vedela.Če si pa morda s temi besedami mislila spremembo garderobe pa - menda je odrasel in sposoben sam zase odločat, kako se bo oblačil. A on spreminja tvoj slog oblačenja? In se ti strinjaš, kot pričakuješ, da se bo on?

 

Oj HejHoj! Pa kaj se tako razburjaš!

Moraš pa vedeti, da on ne stopi v trgovino, če ne prodaja gradbenega materiala, je vrtnarija, trgovina s posodarijo za kuhinjo ali pa galerija. Za nakupe sem zadolžena in ko kupim kaj nenavadnega, visi v garderobi. Ker pa mene ne spraviš več kot enkrat na led, sem s to prakso hitro odnehala. Saj se sploh ne pritožujem, da jaz nabavljam, bolj mi gre na živce to, da je tako rekoč vedno enako oblečen.

Takšno pač imava delitev dela, ampak to je tema za kak drug forum.

 

Sicer je pa njemu moj slog oblačenja več kot všeč in je vedno pripravljen dograditi police za  ..

 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 25. 2010 21:54

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

26. avg 2010 8:43

Tisti "spekter" od Hillary naj bo vsem v opozorilo. S tem, da mi ni jasno, kdo korji tiste suknjiče - s tem krojem je v bokih še širša, kot je. Sicer je pa Hillary druga na lestvici v kategoriji groznih rekelcev. Angele Merkel se preprosto ne da premagati. Glede rdeče barve las pa takole: Punce, to se preprosto NE počne doma. Recimo ostale barve, če grejo ton od naravnega v svetlo ali rjavkasto smer, to še gre. Rdeči pigmenti so pa preveč zahtevna stvar - različno primejo in se tudi hitreje sperejo. Tudi v frizerski obdelavi se bo zgodilo to, da se bo rdečkasta barva sprala in bo las postajal bol medeno-rjavkaste barve - ampak tudi ta barva je čisto znosna. Ker delajo to s substancami, ki imajo drugačna razmerja, kot pa jih imajo barve za domače uporabo. Ker v tem produktu je štos naslednji: barva MORA prijeti za to, da bo potrošnica videla, da je res kupila barvo. In zato boste v rdeči varianti dobile več rdečega pigmenta, ki bo za to, da se bo ja videl, obtežen z modro. In tako vsi rdečkasti toni nekako potegnejo v modro-melancana smer. Razen ognjenordečih, ki potegnejo v barvo lubenice od znotraj. Lasje bordo barve - to pa belkam preprosto ne pomaga. Oziroma, bordo lasje postarajo. Tudi ognjenordeča, ki "abšlesa" v lubenično barvo čisto nikomur ne pomaga. Zlasti pa rdeče barve ne pomagajo puncam, ki se ne ličijo in se potem v domači kopalnici prebarvajo na rdeče, da bo barva "malo poživila". To se s takim pristopom ne bo zgodilo. @HejHoj, ko ženska sreča moškega, ji je popolnoma jasno, da to, kar je srečala, je poliz delek in potem razmišlja, če bo naslednje dekade svojega življenja posvetila temu, da ta polizdelek malo spolira in zbrusi....in potem pač to počne. Tako gre to. Vendelina jr.

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

26. avg 2010 19:31

@HejHoj, ko ženska sreča moškega, ji je popolnoma jasno, da to, kar je srečala, je poliz delek in potem razmišlja, če bo naslednje dekade svojega življenja posvetila temu, da ta polizdelek malo spolira in zbrusi....in potem pač to počne. Tako gre to. Vendelina jr., ja to si pa dobro povedala anitram1

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

26. avg 2010 21:07

Vednelina: Polizdelek, ha,ha,ha, svetovno ....

Samo še en tvoj citat mi je ljubši od tega.

Mamamia

mamamia

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

26. avg 2010 22:29

mamamia je napisal/a:

Vednelina: Polizdelek, ha,ha,ha, svetovno ....

Samo še en tvoj citat mi je ljubši od tega.

Mamamia

mamamia

 

Joj, kateri, mamamia?

 

Vanja

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

26. avg 2010 22:45

Vendelina jr. je napisal/a:

........da ta polizdelek malo spolira in zbrusi....in potem pač to počne. Tako gre to. Vendelina jr.

A tiste, ki imamo rade bolj rustikalne stvari, pa polizdelke rašpljamo??????

lp

cervus

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

26. avg 2010 23:39

Kaj rašpljamo, motorka rulz.

tulka

Vilma  

član od: 30.8.2004

sporočila: 560

27. avg 2010 9:21

Zakaja pa ta tema ni pribita z žebljičkom? Jo vedno iščem nekje spodaj, a se ne da tega uredit?Glede polizdelkov se strinjam. 

Okol rdečih las še bolj.  

Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti