...pa na vseh "makeover" šovih, ženskam drastično porežejo lase. Kratki lasje so super. ![]()
![]()
Zato sem jaz zaprisežena kratkolaska.
No ja, s svojimi lasmi si kaj drugega itak ne morem izmisliti. ![]()
...pa na vseh "makeover" šovih, ženskam drastično porežejo lase. Kratki lasje so super. ![]()
![]()
Zato sem jaz zaprisežena kratkolaska.
No ja, s svojimi lasmi si kaj drugega itak ne morem izmisliti. ![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Še bolj seksitično in politično nekorektno je seveda to, da ljudje (obeh spolov) mislijo, da so punce z dolgimi lasmi verjetno "punce, ki kuhajo kavo" ali "pa punce iz fotokopirnice." |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Tudi v najbolj navidez nobl družbah najdeš maso prostakov in drugače omejenih primerkov.Vendelina jr. |
Očitno res, ampak do včeraj tega nisem opazila. ![]()
saša
hmmm, pa res drži tista teza psihologov : v zavest nam pride samo tisto, kar nam ugaja.
lp
cervusIn kaj porečeš Vendelina na najbolje oblečeno blondinko z dolgimi lasmi v slovenski politiki? Katarino Kresal?
Dobrojedka tudi meni je všeč, kar svetuje Vendelina. Ravno zato sem vprašanje naslovila nanjo, čeprav so seveda dobrodošla mnenja vseh. ![]()
Katarino pa sem izpostavila predvsem zaradi kombinacije dolgih blond las in titule, ki so ji jo podelili. "Najbolje oblečena v slovenski politiki". Meni že njen stil oblačenja ne sede. Pusta, dolgočasna, na njej ne vidim drugega kot nabiranje luksuznih blagovnih znamk. Za denar, ki ga nosi na sebi, bi lahko blestela.
Glede dolgih blond las se strinjam. Tudi sama delam v poslovnem svetu in sem že doživela kombinacijo visokošolske izobražene ženske v marketingu, ki jo je direktor poslal fotokopirat. Imela je dolge blond lase v stilu Donatelle Versace in celo podobna ji je malo.
VilmaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sendviči iz ajdovih rogljičkov

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci