Pašta s pivom in slanino
| RadaJem je napisal/a: |
| Punce, potrebujem nasvet.
So črno ozko krilo (pencil skirt) in črni čevlji (kitten heels) primerni za poroko konec septembra? Razmišljala sem o bluzici ali majici, ki bi bila iste ali podobne barve kot žabe. Torbica bo črna, majhna. Je črna sploh primerna za poroko? Naj bodo žabe prosojne ali so lahko debelejše? Nakit ja ali ne?
Za čez bom imela črn trenč, če bo hladno.
Hvala!
|
Vanja, tale Lady Gaga je pa tokrat brcnila v meglo.Disgusting! ![]()
![]()
Yesssss ... Vendelina, tvoj odstavek o provokaciji je po mojem zadel bistvo GaGinega performansa. Tudi meni je všeč njena provokativnost in ekscentričnost in večna hoja po robu orjaškega brezna pop industrije, ki bruha in bruha nove in nove "senzacije" in "odkritja". Ampak časi so takšni, da na robu ostane le tisti, ki si upa korak dlje in to Lady Gagi odlično uspeva. Medijske pozornosti, za katero hlasta vsak producent in izvajalec v pop svetu ji zlepa ne zmanjka in to je tisto, kar bi si v bistvu želeli prav vsi v tem poslu ...
Če odštejem njeno glasbo (čeprav je baje sicer odlična vokalistka), je tudi meni njen stil vedno "wauuuuu".
Naj še jaz javno povem, da mi je njena glasba blaaaznooo všeč. Kar se provokacije tiče, ji pa itak nihče ne pride do pasu. Prav zanima me, kakšen bi bil njen glas acappella.
Sploh so pa s to mesnato zgodbo menda začeli Japonci, ko so jo tako, no z malo manj mesa ![]()
, oblekli za naslovnico ene njihove revije.
Časi so taki, da samo z dobrim glasom ne prideš nikamor. Iz samega sebe moraš narediti brand.
japajaJa, najprej je pozirala v "mesnem bikiniju" za japonsko izdajo Vogue-a.
http://www.celebritysmackblog.com/2010/09/07/lady-gaga-meat-bik
Nekje sem videla da je "pomp" okrog njene mesne obleke komentirala nakako takole: "Pa kaj so zdaj vsi "navalili"? A oblečene v usnje me pa niso opazili?" ![]()
Vidim, da se staram! ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Hrustljava solata