| mamamia je napisal/a: |
Vednelina: Polizdelek, ha,ha,ha, svetovno .... Samo še en tvoj citat mi je ljubši od tega. Mamamia mamamia |
Joj, kateri, mamamia?
| mamamia je napisal/a: |
Vednelina: Polizdelek, ha,ha,ha, svetovno .... Samo še en tvoj citat mi je ljubši od tega. Mamamia mamamia |
Joj, kateri, mamamia?
| Vendelina jr. je napisal/a: |
........da ta polizdelek malo spolira in zbrusi....in potem pač to počne. Tako gre to. |
A tiste, ki imamo rade bolj rustikalne stvari, pa polizdelke rašpljamo?????? ![]()
lp
cervusKaj rašpljamo, motorka rulz. ![]()
Zakaja pa ta tema ni pribita z žebljičkom? Jo vedno iščem nekje spodaj, a se ne da tega uredit?Glede polizdelkov se strinjam. ![]()
Okol rdečih las še bolj.
| Vilma je napisal/a: |
Zakaja pa ta tema ni pribita z žebljičkom? Jo vedno iščem nekje spodaj, a se ne da tega uredit? Vilma |
Sem ravno tole hotela napisati. ![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Pri probavanju trenčkotov je tako, da si punce nadenejo trenč, zavežejo pas in potem od spredaj stvar zgleda, potem se pa obrnejo in sicer tako, da se na pol zasukajo - in pogledajo nazaj. V taki drži so vse zadnjice optično večje za eno številko |
Ja, ne vem, če bo držalo. Bila v Emporiumu s sodelavko, ki je po tvoji lestvici na mojstrskem nivoju oblačenja in se je strinjala, da noben pomerejn trenč ni pasal na mojo postavo. Bom ponovila vajo, mogoče ni bil pravi dan za izbiranje.
Vilma
| tinca je napisal/a: |
| dedca prepričaš, da se športnih in žametnih hlač, ki niso zalikane na črto ne obeša in ne zlaga kot da so. Ker potem prede spredaj en rob, ki ni ne tič ne miš... jaooo. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca |
ROTFL!
Pozabila si omeniti kavbojke ![]()
![]()
Tinca, imam nekaj let prednosti, pa še vedno bijem isto bitko. Sicer je pa moj polizdelek v vsem času postal diamant kvalitete VVS. ![]()
Totalno me je skužil in se drži pravila: If mama ain't happy, ain't nobody happy. ![]()
![]()
Vanja
Jap, tole pravilo je zlata vredno tudi pri nas. ![]()
| tinca je napisal/a: |
| . Kako kamnitega dedca prepričaš, da se športnih in žametnih hlač, ki niso zalikane na črto ne obeša in ne zlaga kot da so. Ker potem prede spredaj en rob, ki ni ne tič ne miš... jaooo. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Hačapuri - gruzijski kruh