Mi smo bili prvo polovico avgusta med Porečem in Vrsarjem (kamp, v šotoru), pa ne duha ne sluha o komarjih. Očitno nismo bili dost zanimivi ![]()

Mi smo bili prvo polovico avgusta med Porečem in Vrsarjem (kamp, v šotoru), pa ne duha ne sluha o komarjih. Očitno nismo bili dost zanimivi ![]()
Na obali jih imamo od jutra do večera... da je katatrofa... Doma imamo okna prilepljena z mrežo proti komarjem.. Vendar kak mali komarček uide..
MychelleTakole bom jaz rekla, aloe vera gel je vredu, ko te komar piči, potem si naneseš po celem telesu in ne srbi več
, ker mene popikajo vsepovsod...ja,ja komarji me majo radi.
Glede nato da Autan, off mi nič ne pomaga, pa še smrdim po vrhu, bom poskusila tale gel preden grem kam ven, pa poročam....![]()
lp!
Kuharca Anamarija brez glave
jaz pa sem se milsila kopat v gelu....![]()
![]()
Hvala za nasvet!
Kuharca Anamarija brez glave| anamarija1 je napisal/a: |
Pa naj mi še kdo reče, da je lepo na morju....lepo vas prosim |
anamarija, a zamenjava, grem takoj na morje?
Teka
Lepo vas pozdravljam iz avtokampa v Valbaldonu (pri Puli) in vam iz prve roke povem, da je komarjev trenutno komaj za vzorec. Sem tip, ki ga komarji najdejo, pa ceprav je na vsem obmocju samo eden.
Zvecer, ko klepetamo, pa si prizgemo tiste svece iz limonske trave, ki se kupijo v DM. Malo se kadijo, pomagajo pa!
Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fokača s paradižnikom in timijanom

Široki rezanci la collezione na bolonjski način