Vem da je še čas, za marelice manj, za breskve pa še. zanimajo me tako imenovane industrijske breskve , marelice, za predelavo v kompot in marmelado. Jaz bi nekaj kupil, pa ne vem kam naj se obrnem. Kakšna je kaj cena?
lp FoxPapa
Vem da je še čas, za marelice manj, za breskve pa še. zanimajo me tako imenovane industrijske breskve , marelice, za predelavo v kompot in marmelado. Jaz bi nekaj kupil, pa ne vem kam naj se obrnem. Kakšna je kaj cena?
lp FoxPapa
Jaz jih kupujem v BK v eni vasi nad Metliko, vsako leto. Letos bodo konec meseca. Breskve, tiste, ki imajo rdeče meso okoli koščice.
AtinaAnaa in foxpapa imata ZS.
Atinapozdravljeni,
jaz bi pa potrebovala par kg domačih marelic (mal za jest, mal za marmelado), ali jih ima mogoče kdo iz okolice Vipave/Ajdovščine....v nasadu kjer sem ponavadi kupovala jih letos nimajo zaradi pozebe....
hvala
Marelic na našem koncu menda ni nikjer.
Tudi jaz sem že spraševala naokoli in jih ni![]()
Ojoj...pa ja ne...kaj pa spodnja vipavka dolina....goriska...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sendviči iz ajdovih rogljičkov

Bowla s kozicami