| silva je napisal/a: |
VilmaS tak krompirček (ki je na linku) bi se, verjetno, pekel na enih 200C, cca. 20 min...? Si že poskusila? |
Krompir v pečici vedno pečem na tak način, na uro žal ne gledam; bo pa najbrž držalo tam ca 20 min.
LP, V.| silva je napisal/a: |
VilmaS tak krompirček (ki je na linku) bi se, verjetno, pekel na enih 200C, cca. 20 min...? Si že poskusila? |
Krompir v pečici vedno pečem na tak način, na uro žal ne gledam; bo pa najbrž držalo tam ca 20 min.
LP, V.A v picopeku se ga kaj meša, obrača...?
čokojaz ga
evo, sem naredila kot je dragička napisala. jaz sem ga narezala kar na ribežen, ki dela cca 3mm-4 debele rezine. posula sem ga še z mleto papriko. vsem je bil všeč.. jaz sem enega poskusila pa je bil res dober (seveda sem probala takega najbolj skurjenega ;) )
V ventilatorski pečici sem ga pekla na 200C cca. 30 min (ali pa celo malo več - tudi nisem imela časa gledat na uro). Je pa bil zelo dober.
Doma imamo domači star krompir iz katerega se ne da več speči hrustljavega krompirčka, zato je ta varianta zelo dobra.
A mi ve katera razložiti, zakaj bi krompir posipala z moko? Kakšna je funkcija moke v tem?
tjasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Orehova potica po receptu moje mame