30. avg 2010 16:07
Ne morem rečt, da mi gredo na živce kadilci. Bolj mi gredo nekadilci, ki se podrejajo kadilcem. Zato da vlečejo čik, so pripravljeni viseti na mrazu in k tem silijo še prijatelje češ, notri ne smem kadit. Sicer ne mislim, da so to ničvredneži, so pa za moje pojme psihično malo manj stabilni ljudje, ki prav zaprav nočejo ali iz kakršnih koli vzrokov ne morejo rečt ne. Zdaj, v času mojega zdravljenja, ko sem vsak dan, 2x tedensko tudi dvakrat na OI me pred vhodom vsakič kar zmrazi. Zakaj? Bolniki rinejo pred seboj stojalo na katerem je obešeno vse, od KT do infuzije in različnih vitaminov, mnogi med njimi so brez las, ampak čik, ta pa je njihov glavni spremljevalec. Povem vam, ni treba nobenih nesreč ter grdih in škodljivih razvad. Življenje je že brez tega lahko zelo nepravično. Draga žoja, naj ti moj zadnji odstavek seže malo globlje v dušo. Pa ne samo tebi ampak vsem ki razmišljajo o prenehanju kajenja. Prižgite zvečer tisto zadnjo in potem recite stvari "KONEC". Verjemi mi, da bo to poleg moje končne ozdravitve eno večjih zadovoljstev. BO ŠLO? lp Vesna