3. mar 2010 9:42
3. mar 2010 9:42
3. mar 2010 10:04
| beatrice je napisal/a: |
Evo ti ga na, ežoj - pa imaš kandidatko za sopotnico na naslednjem potovanju![]()
![]()
![]()
3. mar 2010 10:07
In jaz še vedno čakam na slikce od mučačosov ...![]()
![]()
![]()
![]()
3. mar 2010 10:28
In tole pisanje je do sedaj potekalo brez mene?!? Teme nisem odpirala, ker sem mislila, da se pod naslovom 'Dopust 2010' skriva recimo 'Kam priporočate oditi na izlet, smo štiričlanska družina s psom'.
Sem pa zdaj prebrala vse na dušek in nestrpno čakam nadaljevanje ![]()
![]()
![]()
![]()
Ežoj, srečno in prijetno razburljivo potovanje še naprej, pa seveda srečno vrnitev domov!
Atina
3. mar 2010 11:17
| Atina je napisal/a: |
In tole pisanje je do sedaj potekalo brez mene?!? Teme nisem odpirala, ker sem mislila, da se pod naslovom 'Dopust 2010' skriva recimo 'Kam priporočate oditi na izlet, smo štiričlanska družina s psom'.
Sem pa zdaj prebrala vse na dušek in nestrpno čakam nadaljevanje [ploskanje][ploskanje][ploskanje][ploskanje]
Ežoj, srečno in prijetno razburljivo potovanje še naprej, pa seveda srečno vrnitev domov! Atina |
3. mar 2010 11:32
| Atina je napisal/a: |
In tole pisanje je do sedaj potekalo brez mene?!? Teme nisem odpirala, ker sem mislila, da se pod naslovom 'Dopust 2010' skriva recimo 'Kam priporočate oditi na izlet, smo štiričlanska družina s psom'. Atina |
Jaz tudi! In danes se mi je malo sumljivo zazdelo, da bi že v začetku marca kar 20 strani naklofali o turističnih kmetijah in dalmatinskih galebih![]()
In zdaj me čaka na pol olupljen krompir, pa od prekipelega kafeta umazan štedilnik, ker se od Ežojevega "ležernega pohajanja" kar nisem mogla odlepit. Pa korazon ... madonca, kako je nabijal, ko sem še enkrat podoživela čakanje na novice po potresu![]()
Dragi Ežoj, kar se španščine tiče je pa itak važno, da boš v pravem trenutku dobro slišal prave besede od taprave čikite
- saj veš : "... te kjero mučo ... mi korazon ..." in podobno![]()
Pa upam, da boš namesto k mrzlemu Pacifiku kmalu h kakšni fajn reki za obredno namakanje nog zavil - ni vrag, da te ob tem junaškem dejanju romantične senjorite ne bi opazile
(babnce imamo rade mučačose z umitimi nogami press)![]()
![]()
3. mar 2010 12:03
Joj ezoj, kako razburljivo...ce ti bo ne bo zmanjkalo soldov, ne pozabi zaviti v kako trgovinico pa da vidsi, kako so kaj zalozeni s
3. mar 2010 13:00
Lučka, skoraj sem padla s stola ob temle
3. mar 2010 14:42
3. mar 2010 14:46
Jeee, bravo za tistega, ki je naslov popravil!!! OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Rižek v poletni solati