2. mar 2010 17:20
Uh,100 kil je z mene padlo.....
Ežoj![]()
![]()
![]()
2. mar 2010 17:20
Uh,100 kil je z mene padlo.....
Ežoj![]()
![]()
![]()
neznan uporabnik
2. mar 2010 17:28
Ampak Ežoj! V 11 dneh imaš pet taužent tristo in še nekaj ogledov!!?? Kaj pa to??!! japaja
2. mar 2010 18:05
Madonca, bi se blagovna znamka ežoj prodajala...
3. mar 2010 0:33
No tako, sem vedla, da je panika odveč. Danes sem sklicala kar nekaj ljudi in smo naredili fešto v enem ljubljanskem lokalu. Na tvoje zdravje sem ga še jaz srknila dva deci. Če letališče drugi teden še ne bo v fazi vzletanja in pristajanja, se jaz na tvojem mestu nebi kaj dosti sekirala. Bi si malo podaljšala počitnice na tuje stroške.
3. mar 2010 2:05
Contuinamos ( kot bi rekli domacini ), ne, ne bom zacel likat gat...................matr, ali pa bom mogel, namrec, kaj pa ce se rit navadi na zlikane, pol pa dobi izpuscaje ce niso, that is the question now, a ne to be or not to be. Kaksne vse skusnjav postavlja usoda ped mene, ne mores verjamet
3. mar 2010 5:55
Ežoj, vaja dela mpojstra. Ti kar prisluškuj. Aja, pa si pakewtni oddelek potem našel? Pa pazi, da ne boš zbolel, se mi zdi, da imaš nekam enolično hrano. Saj veš, pescado....in vino tinto.... Te bo počasi kak beri-beri našel.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3. mar 2010 9:42
3. mar 2010 10:04
| beatrice je napisal/a: |
Evo ti ga na, ežoj - pa imaš kandidatko za sopotnico na naslednjem potovanju![]()
![]()
![]()
3. mar 2010 10:07
In jaz še vedno čakam na slikce od mučačosov ...![]()
![]()
![]()
![]()
3. mar 2010 10:28
In tole pisanje je do sedaj potekalo brez mene?!? Teme nisem odpirala, ker sem mislila, da se pod naslovom 'Dopust 2010' skriva recimo 'Kam priporočate oditi na izlet, smo štiričlanska družina s psom'.
Sem pa zdaj prebrala vse na dušek in nestrpno čakam nadaljevanje ![]()
![]()
![]()
![]()
Ežoj, srečno in prijetno razburljivo potovanje še naprej, pa seveda srečno vrnitev domov!
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom

Velikonočni toast