20. feb 2010 22:00
Ja Kleo, jaz se ze en let reklamiram, iscem sopotnico, pa nic. Mal sem racunal na japajo, pa nic. Pol pa nic, sem mogel sam odrinit.
20. feb 2010 22:00
Ja Kleo, jaz se ze en let reklamiram, iscem sopotnico, pa nic. Mal sem racunal na japajo, pa nic. Pol pa nic, sem mogel sam odrinit.
20. feb 2010 22:09
Ežoj ,bolje da te greje sonce ,kot da tukaj gledaš ta frdaman sneg.Spet pada.
Uživaj!
lp goga
20. feb 2010 22:10
![]()
![]()
Ko prideš, ti pripravimo veliko sladkarij.
Pozdravček!
20. feb 2010 22:11
No, pa se dopolnitev vtisa o Santiagu. Uporabil bom metodo enega starega turskega potopisca ( Evli(ja) Celebi(ja), ki je potoval ( tudi ) po dezelah prejsnje drzave, Srbija, Bosna, Hrvaska. Kamorkoli je prisel, je prestel Dzamije, in po tem je slepal o lepoti mesta. Za santiago lahko recemo ( vsaj za stari del ): zelo lepo mesto, vsepovsod je kaksna iglesia ( cerkev ), kar govori o dobroti ljudi, njihovi.................( tako Celebi, ne jaz ). ezoj
20. feb 2010 23:19
E ...ebiga Ežoj, če pa nimajo nič sladkega pol pa najboljš, da spokaš kufre pa prideš nazaj domov, evo prec ti nardim eno torto, ma kaj to torto, TORTO. ![]()
![]()
21. feb 2010 6:21
Ežoj, nihče ni kos tvojemu pisanju! Uživam 100 na uro. Razmišljam pa, kako si lahko privoščiš takšna potovanja, pa pridem do zaključka, da je to zaradi pravkar povišane penzije. Tebi je moral nekdo na vladi že prej prišepniti, da nam jo bodo ful povišali (jej, pa še poračun je zraven)neznan uporabnik
21. feb 2010 9:27
Jejhata, Ežoj, nisem te resno jemala
21. feb 2010 11:08
Ežoj, tiste s strtimi korazoni boš našel na podeželju
.
21. feb 2010 11:28
| tulka je napisal/a: |
Ežoj, tiste s strtimi korazoni boš našel na podeželju
|
Ko s sirkovo krtačo ribajo tla in si solze brišejo v od pepela umazan predpasnik... ![]()
21. feb 2010 22:13
Ežoj, ti si pa mene čist zmedu. Zdaj vidiš, kakšen vpliv imaš na nas, nič hudega sluteče deklice. ![]()
![]()
Tale časonva razlika mi ne gre v glabo in te prosim, da popraviš tole moje razmišljanje:
Pri nas, vzhodna obala ZDA, je ura (približno, OK, ne vem koliko časa bom rabila, da napišem tole) 16:15. V Sloveniji, ki je 6 ur pred nami, je ura 22:15. Po podatkih na internetu, je ura v Santiago Chile 18:15, kar je 2 uri pred vzhadno obalo ZDA in 4 (štiri ) ure pred Slovenijo...
Kako si ti prišel do časovne razlike dveh ur?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci

Lazanja iz palačink