Oblačilni reporta za pomlad 2010
Saj bo prišlo kaj za nosečnice v pomladnih barvah, : ) A ni v BTC ena trgovina za nosečke, sam se mi zdi da je kar precej drago tam... Emporium ima tudi, CA, HM...
Jaz sem vztrajala v raztegljivi little black dress dokler se je dalo in je trebušček spredaj ni potegnil "gor" preveč. Potem sem si dala delat volneno pleteno little black dress, v kateri sem vztrajala do konca, s salonarji vred. : ) Pa ene dvojne hlače, nosečniške, se mi je zdelo brezveze celo kolekcijo kupovat, saj nosečnost hitro mine. Za gor se še najde kaj za oblečt, iz omare recimo, : ) Sem pa menjala šale, to pa ja, : )
lidka| Radagast je napisal/a: |
| Hvala, Vendelina jr. In ne le format, tudi "kardeljevo rdeča" malo preveč bode v oči ... Sem pa pravkar pogledala slike predvčerajšnje podelitve in sem bila rahlo zgrožena nad nekaterimi dekleti (in starši) v kavbojkah, pulijih, pošvedranih čevljih itd. Radagast |
No, kak problem je pa "tisto kvadratasto reč" v rokah nesti? Saj menda ni, da bi jo skrivala, ali kaj? Če je barva mape nekaj, kar je pomembno, potem pa res ne vem.....če ste diplome vredne.
Morda si pa oni, ki jih s tako zgroženostjo omenjaš, obleke ne morejo privoščiti. In jim je vsebina diplome bolj pomembna kot embalaža lastnice. Zakaj pa ne?
| rimljanka je napisal/a: | ||
No, kak problem je pa "tisto kvadratasto reč" v rokah nesti? Saj menda ni, da bi jo skrivala, ali kaj? Če je barva mape nekaj, kar je pomembno, potem pa res ne vem.....če ste diplome vredne. Morda si pa oni, ki jih s tako zgroženostjo omenjaš, obleke ne morejo privoščiti. In jim je vsebina diplome bolj pomembna kot embalaža lastnice. Zakaj pa ne? |
Ali pa so po najnovejši modi! ![]()
Trgovine so polne kavbojk s strateškimi luknjami.
Pošvedrane čevlje sva pa z mamo videli v trgovini, ko sva kupovali nove. Ena ženska je dala pošvedran par poceni verzije birkenstokov v škatlo in si, predvidevam, obula nove. ![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Najbolj enostavni piškoti s črto

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)