Oblačilni reporta za pomlad 2010
No, donatella je cene obdržala, samo izdelke je "pocenila". Tudi jaz sem pričakovala nižje začetne cene, pa se ni zgodilo nič takega. Bo treba počakat na znižanja. ![]()
Versace stil ni niti približno moj stil, razen mogoče kakšne torbice ali čevljev. Karkoli je naredil, je bila pa mala umenost.
Ja, Versace mi je bil vedno tak car, ne vem, kako bi se izrazila..., edino pri njegovih oblačilih sem že na daleč videla, da je to to. Atraktivne barve, vzorci, modeli, lepe, čeprav presuhe manekenke oz. modeli. In čisto specialen make up.
V resnici premorem samo eno njegovo majčko, pa še ta je stara ene petnajst let, hehe. Si nekako ne želim nosit/kupovat tako dragih stvari.
Se strinjam, da je veliko drugih znamk veliko bolj nosljivih in uporabnih, ker je Versace prekičast, ampak kadar zagledam kaj "njegovega", se mi zasvetijo oči :) Kaj čem.
jasnaAja, še to. Rada gledam vse te modne zadevščine, čeprav sem na koncu vedno malo razočarana. Moje delo je tako, da zahteva bolj športen način oblačenja, pa v prostem času sem tudi vsa naspidirana, tako da večine stvari, ki so mi všeč, niti ne poskušam nabavit, ker jih ne bi imela prilike nosit, vsaj pogosto ne...
Tako da, Vendelina, če boš slučajno brez dela, daj še kakšno na to temo prosim
.
Poslovna moda pri meni definitivno odpade
. Včasih si za trenutek zaželim, da bi imela kako dolgocajtno službo na občini, da bi lahko vsaj moje modne fantazije izživela ![]()
.
Vendelina je omenjala rdečo barvo, saten, torej bi šla tudi svila. Pa omenjam, da imamo maturantsko obleko iz prave rdeče svile, pod prsmi je majhen rombek, na katerem so našiti swarowski krsitalčki. Obleka je dolga, z razporkom spredaj, hrbet je odprt, je pa primerna za dekle z vsaj nekaj prsmi, ker je dekoltirana oziroma se del, ki prekriva prsi, zaveže na vratu.
Tudi če se skrajša, obleka nič ne izgubi.
Cena bi bila res simbolična. Če katero zanima, naj mi pošlje sporočilo na zasebno pošto, lahko pošljem tudi fotografijo.
Da se vrnem čisto na izhodiščno temo: sem že videla bnekaj lepih primerkov oblačil, ki jih svetuje Vendy, pa kaže, da tudi kartica ne bo preveč trpela ...
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jernejeva sadna torta s smetano

Evitine Jakobove pokrovače