Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Pa še v tem stoletju vidim, kako kakšna mlajša ženska vleče svojo hčerko k frizerju in zapove: na kratako, zadjle za polet' k je tko vroče....Vendelina jr. |
Blagor tem puncam, mogoče kakšna frizerka dandanes celo prepriča njihove starše. Na prelomu prejšnjega stoletja so starši svoje hčere strigli kar doma. Mene so že, celo osnovno šolo.
Na kratko, da smo si na jasnem, sploh v poletnem času. ![]()
Bilo, pa prošlo. Moj komentar je bil napisan zaradi drugih razlogov in ne potrebe po usmiljenju.
Se vidi Vendelina, da nisi v takem odraščala, sama pa opažam, da se moja zgodba iz prejšnjega tisočletja pojavlja tudi v današnjem času. Evo, zdaj sem bolj konkretno zapisala svoja namigovanja.
Skratka starši, ne strižite sami svojih najstnic doma (tudi najstnikov ne) in ko jih peljete k frizerju, naj si sami izberejo frizuro. Ker to, kar je zapisala Vendelina drži. Zelo.
A jesenski report bo kmalu?
Vilma
| Vendelina jr. med ostalim je napisal/a: |
| In ni treba imeti vojne ali kakšne druge strašne stvari.Človek se preprosto odloči, da ne bo nosil razvlečenih majic. Da se tudi do bližnje trgovine ne gre v razvlečeni in poflekani trenirki (ker se s tem ne gre čisto nikamor ker se to preprosto NIKOLI ne obleče). Človek se preprosto odloči, da so gumijasti flip-flopi za na plažo, za drugam pa ne. Človek se preprosto odloči, da se slabo krojeni kosi NE nosijo in to čisto nikoli. In še nekaj takih odločitev, ki jih morajo prebivalci v naši deželi sprejeti, pa bo splošni vtis boljši. Vendelina jr. |
Vendy, querida amiga felicitacion! Pravzaprav je vse izredno lepo napisano, izpostavil sem ta del, ker je potrebna dopolnitev, in sicer, da to velja le za ženske. Kot sama dobro veš, ni ga bolj sexi moškega, kot če pride v trgovino po pir, v poflekani trenirki od zadnjeg šraufanja avta ( kolena se seveda fejst poznajo ), nekaj flekov na majci, ta zadnji je zenf od malice, majica je že nekaj dni na njem, zaradi pristnega vonja po moškem ( seveda se je iz istega razloga treba izogibat kopalnici ). Toliko v vednost, da ne bo katera svojega čist napačno usmerjala.![]()
| multivitamin je napisal/a: |
| Ker imajo nekaj v sebi. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom

Špageti karbonara