27. maj 2010 21:30
Liščki rabijo premer luknjice nekako 3 cm, se mi zdi, pa menda 2 m od tal. Si pa res izbirčna - kar liščke, ohoho. Neko zimo sem jih videla enajst na kupu - lepo je bilo ![]()
lp
cervus
27. maj 2010 21:30
Liščki rabijo premer luknjice nekako 3 cm, se mi zdi, pa menda 2 m od tal. Si pa res izbirčna - kar liščke, ohoho. Neko zimo sem jih videla enajst na kupu - lepo je bilo ![]()
lp
cervus
28. maj 2010 10:25
EH! Po zvoku sodeč, nimam UPUPA v bližini hiše. Moj ptič joka bolj: piuu! piuu! Beatrice beatrice
28. maj 2010 10:35
beatrice to je vijeglavka. Tudi jaz še nisem slišala smrdokavre, ima pa impresivno oglašanje.
28. maj 2010 10:44
U, Sem poguglala kakšna je na fortki. vijeglavka, kakšno hecno ime. Nisem je še videla v živo. Beatrice beatrice
6. jun 2010 0:14
...za tiste ki se pritozujete, da k vam ni ptic...posadite to cudovito grmovnico( amelanchier ali smarna hrusica), pa se boste morali skorajda stepsti
6. jun 2010 8:00
Kanadska šmarna hrušica, je zadnjič Matjaž Mastnak o njej nekje pisal. Sorodnica njena krasi topla, južna pobočja naših hribov, marsikje, a nima tako sočnih plodov.
6. jun 2010 9:08
Seveda, da ni ptičev, ko se pa vsi pojajo po naših češnjah, letos ne vem, če so otroci dobili vsak po 3 so jih ptiči vse pospravili, še skoraj zelene. ![]()
27. jul 2010 9:30
A ste opazile, da je večina ptičkov na dopustu?
27. jul 2010 10:09
Lucka52, kje si dobila sadiko? Se jo da kupiti v kakšni drevesnici? sara
27. jul 2010 14:31
sara.vidmar, kupila sem jo v Italiji, dobis jo v vseh vecjih vrtnarskih centrih. Sem pa tule prebrala, da se dobi tudi pri nas: http://rastline.mojforum.si/rastline-about2699.html Vikica, pri meni so pa se vsi : Viktor(smrdokavra )ima ze drugic mladickeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Angleški kolač